LuCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abbugun bı adamdan 110 eva caldım...moonglowda calınmıo diye adma guvendi sonra adamdan 110 eva ps caldım.ardından ben calmadım dedım .mage aliyim dedm senden baskası caldı onu dedım.mageyi ver dedim.adma verdı onuda caldım.bende salaklık aclık yaptım ne bielm oranın yasak olduunu.soora staf indi tepeme.2 secenek verdı bana.12 ay jail yada 2 ps karsılıında 2 gun jail..dedım bırak gidem 2 sınıde verm bırak .allahtan ucuz atlattım ona gore o bugu fasla kulanmayın:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekillendiriciKr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 buyur kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Taşınsa hani,kirlilk yapıyorda..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ha bişi mi kaçırdık???[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyah Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Olur bazen öyle[signature][hline]The Refute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quantele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: LuCk, 01 Haziran 2005 22:32 tarihinde demiş ki: abbugun bı adamdan 110 eva caldım...moonglowda calınmıo diye adma guvendi sonra adamdan 110 eva ps caldım.ardından ben calmadım dedım .mage aliyim dedm senden baskası caldı onu dedım.mageyi ver dedim.adma verdı onuda caldım.bende salaklık aclık yaptım ne bielm oranın yasak olduunu.soora staf indi tepeme.2 secenek verdı bana.12 ay jail yada 2 ps karsılıında 2 gun jail..dedım bırak gidem 2 sınıde verm bırak .allahtan ucuz atlattım ona gore o bugu fasla kulanmayın:D kardeşim bi yawaş la bi sakin ol kimse bişi anlamdı yazdığından[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ba$ka bir uo serverinda olan bir$eyi buraya yazmi$ bence :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aheahehae kapayın la konuyu taam ak[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lan ne yazdımı ben bıle okuyamadım nasıl yazmısım ak[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 :) Süper yazi[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 vahvahvah[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heyecanlanma sakin sakin anlat =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bomba harbiden ben okudum da yanlışlıkla başşa bi oyunun bölüme girdim sandım anasayfaya döndüm :D[signature][hline]template.diyari.com bedava templatelerle yakında birlikteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abigeçenmoonglowagittimsonrakalvasattımcorpporladımsonragmgeldibanaplevelverdiondansonrabendeona +15katanaverdimamaageofshadowsolduğundanişineyaramadısonraobanaamiyaşakşodedibendelordrezmiyiçağırdımsonraodabanakalvasattıvayhayin![signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. [Bu mesaj Einherjer tarafından 10 Haziran 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 space tuşu bozuldu heralde ...[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Karqa Corte nickli oyuncuyu tanıyan biri varsa bana mesaj atsın lütfen öms den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linda Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Fazla İçmiş Galiba :) biri buna kill ceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tamam beyler uzun bı aradan sora duzeldım...1 ayımı aldı nihahahaha asdsafasdapsdasşljşa...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar