Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMAN DİKKAT!!Uo da moonglow da yasak bolgedeki hırsızlık olayı!!

LuCk

Öne çıkan mesajlar

abbugun bı adamdan 110 eva caldım...moonglowda calınmıo diye adma guvendi sonra adamdan 110 eva ps caldım.ardından ben calmadım dedım .mage aliyim dedm senden baskası caldı onu dedım.mageyi ver dedim.adma verdı onuda caldım.bende salaklık aclık yaptım ne bielm oranın yasak olduunu.soora staf indi tepeme.2 secenek verdı bana.12 ay jail yada 2 ps karsılıında 2 gun jail..dedım bırak gidem 2 sınıde verm bırak .allahtan ucuz atlattım ona gore o bugu fasla kulanmayın:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LuCk, 01 Haziran 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
abbugun bı adamdan 110 eva caldım...moonglowda calınmıo diye adma guvendi sonra adamdan 110 eva ps caldım.ardından ben calmadım dedım .mage aliyim dedm senden baskası caldı onu dedım.mageyi ver dedim.adma verdı onuda caldım.bende salaklık aclık yaptım ne bielm oranın yasak olduunu.soora staf indi tepeme.2 secenek verdı bana.12 ay jail yada 2 ps karsılıında 2 gun jail..dedım bırak gidem 2 sınıde verm bırak .allahtan ucuz atlattım ona gore o bugu fasla kulanmayın:D

kardeşim bi yawaş la bi sakin ol kimse bişi anlamdı yazdığından[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Abigeçenmoonglowagittimsonrakalvasattımcorpporladımsonragmgeldibanaplevelverdiondansonrabendeona
+15katanaverdimamaageofshadowsolduğundanişineyaramadısonraobanaamiyaşakşodedibendelordrezmiyiçağırdımsonraodabanakalvasattıvayhayin![signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.

[Bu mesaj Einherjer tarafından 10 Haziran 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
tamam beyler uzun bı aradan sora duzeldım...1 ayımı aldı nihahahaha asdsafasdapsdasşljşa...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...