Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Öncelikle geliş yolu çok güzel ; dağlar , yemyeşil orman , deniz manzarası falan. ufak bir şehir, tatil mekanları gibi çaybahçesi var her tarafta dondurmacı falan filan, ama gezilecek fazla yer yok. yaş ortalaması 70-80, denizi marmara olduğu için pis baya, özelliklede benım gittiğim dönemde yeni yağmur yağmış ve bütün çamurların denize dökülmüş olmasınında etkisi var ama marmaranın en temiz sahillerinden biri olarak gösteriliyor. dondurmasını , pastahane ürünlerini ve peynirini çok beğendim, hepsi erdek'e özelmiş gidildiğinde mutlaka tadına bakılması lazım. pendikden feribot'a biniyorsunuz (yaya 2ytl , araba 30 ytl) bandırmada iniyorsunuz. daha sonra ordan minibüse binerek (3ytl) erdekdesiniz. yol ortalama 3-4 saat sürüyor.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bandırmada oturuyorum ben ? erdek'e ne zaman geldin insan bir haber verir.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 geçen hafta gittim valla ama haber versemde görüşemezdik bacağım kırık çünkü :). denize deynekle girdim o derece hehe[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Patide tek bandırma'lı ben varım ayıptır bu yaptığınız :p bu arada güzel incelemişsin tebrik ederim ancak bazı yanlışlar var,yaş ortalaması 70-80 değil gayette güzel bayanlar mevcut hele denizotobüsü durumu iyice kolaylaştırdı milletin işini.İstanbul'dan hafta sonu için gelip gidebiliyorlar.Bar olarak gidilebilecek kalitede yerler işte haftasonları full olan bir Saklıbahçe var birde bu sene yeni açılan Değirmen Cafe-Bar var.Diğerlerinede gidilebilir tabi.Disco olarak Ozzy var yani var oğlu var :p[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 70-80 abarmışın yaw tmm huzur bulmaya giden insan sayısıda çok ta genç kesimde var az çok bende çok seneler gittim erdeğe fena yer deildir çay bahçeleri felan hoş huzur ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 erdeğin denizi mükemmeldir ya böyle mini mini köyler 2 köy arasında koy, masmavi ooohh[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Gelen veya gelmeyi düşünen olursa bana özelden mesaj atsınlar ağırlayalım :p hatta bandırmada meşhur iskender yeriz ehe[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Wispy, 29 Temmuz 2005 07:52 tarihinde demiş ki: erdeğin denizi mükemmeldir ya böyle mini mini köyler 2 köy arasında koy, masmavi ooohh gördüğüm en kötü denizdi valla ne yalan söyliyim :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Nerede girdiğine bağlı deniz oturupta çuranın başlarında girmeye kalkarsan beğenmessin tabi.Kurbağlı tarafları güzeldir bide çuranın orta ve son kısmı.Minübüs veya otobüsle gelirseniz kamplar yolundan geçersiniz kesinlikle erdeğe varmadan Vakıflar Bankası'ın eski püskü bir durağı var gerçi ismi falanda yazmıyor artık ya.Onun karşısında bizim yazlık var geçerseniz görürsünüz kapıda "dikkat köpek var" yazıyor :p İşte o Vakıflar Bankası'nın denizi mükemmeldir.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dün bandırmadaydm turkcell otübüsü gelmşti :P millet üşüşmüş hemen... erdeğe gelince...bn de gittim oraya emekli mekanı die tabir ettiim yerlerden biri ,denizi fena deildi ama ! bi de bizim kaldıımız otelde yaş ortalaması harbi 60 flndı! bi daa gitmem[signature][hline]**IN METAL, WE TRUST** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 herkes bandırma'ya geliyor yahu özel mesaj atın dedik okadar :) gerçi atmayın eheh ankara'dayım şu an 8 inden sonra gidicem.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 01 Ağustos 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Erdek' geçen sene gitmiştim kız arkadaşım için.. Güzel bi ev vardı onu tutmuştuk 2 arkadaşla beraber tam deniz karşısında çay bahçelerinin orda.. Akdeniz'de yazlığı olan biri olarak pek beğenmedim denizi yosun+deniz anası çok fazla var suyu soğuk geldi ayrıca bana.. Mekan olarak o otellerin oldugu piyasa olan plaj yolunda bi bar vardı alt katta hatta Bursa'nın ünlü grubu Zıwana çıkıyodu onu dinlemeye gidiyoduk hemen her gün zaten.. Bi de kız arkımın doum günü şeysi için A bar mı ne vardı oraya gitmiştik orası da hoş bi mekan.. Genel anlamda ortalama bi tatil yeri bence fena değil oteller felan da çok pahalı değil yani gidilebilir..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bnde yeni gittim 1 hfta oldu... baya beendim.. erdek in karadut suyu bi de koruk suyu me$hur dediler onlari ictik koruk suyu superdi diyebilirim... bn denizini o kdr kotu bulmadim gayet guseldi..yosunlar haric.. girdiim yer itibariyla guseldi galiba..biz teknik ogretmenler kampinda kaldik.. gusel kizlar vardi evet..ama bu yas ortalamasini dusurse dusurse 5 yas fln dusurur..gayet ya$li insanlar da gordum..cay bahcelerinin oldugu yerin kalabalikligina sasirmadim diyemem.. ben ayvaliktan oraya ole bi gezme amaciyla geldim aslnda istemiodum ama gordukten sonra ii ki gelmisim dedim yani:)[signature][hline]bugun pamuk kalbinden ta$iniyorumm...... [Bu mesaj oZeNc tarafından 04 Ağustos 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj oZeNc tarafından 04 Ağustos 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gelmeyin erdeğe falan istemiyorum :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar