Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO AutoPatch'i indiremeyenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir çoğumuz oyunu kurduktan sonra UO AutoPatch'i indiremediklerin şikayetçidirler.İşte bu olayı çözmek için sizlere UO AutoPatch'ten indirilen dosyaların bir setup'ini hazırladım.Artık tek bir program ile patch'i kurabilirsiniz...

İndir...[hline]We Are Not Playing In The Legend
We Are Creating The Legend

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 Mayıs 2002 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Programı çalıştıramazsanız msg yazın.En kısa zamanda düzeltirim.[hline]We Are Not Playing In The Legend
We Are Creating The Legend

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 Mayıs 2002 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok iyi düşünmüşsün tam işime yarayacak olan birşey
fakat upload ettiğin yerde getright resume yapmıyor ve server resetleniyor dowload edemiyorum birtürlü başka bir yere upload yapsan keşke.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arşiv hatası..çalışmıyor...[signature][hline] -=United Dark Data Servers=-
Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
-=United Dark Data Servers=-
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar şimdi yeni konu açmak istemedim , en güncel olanda burası.Benim aynen bu programa benzer bir programa ihtiyacım var.Samurai Empire'ı netten çektim ama patch yapamıyorum.Client 4.0.3e ve easyuo'nun bu cliente uyan versiyonun bulamadım.Yardımcı olabilirseniz mutluluk duyar , teşekkür ederim.

Saygılar.[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are"
Qui-Gon Jinn
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
patch yapamama sorunu olanlar

Login.cfg dosyasına
-------------------------
;Loginservers for Ultima Online
;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup.
LoginServer=login.owo.com,7775
LoginServer=login.owo.com,7775
LoginServer=login.owo.com,7776
LoginServer=login.owo.com,7776

--------------------------

yazsın sorun düzelir.[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Mesaj tarihi:
kardes cok eski bu ravenloft bunu 2002 de yayinladi sagolsun bizde apartman olarak faydalanmak bize verdigi cd patch yapmayinca :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
  • Yeni Oluştur...