OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Bir çoğumuz oyunu kurduktan sonra UO AutoPatch'i indiremediklerin şikayetçidirler.İşte bu olayı çözmek için sizlere UO AutoPatch'ten indirilen dosyaların bir setup'ini hazırladım.Artık tek bir program ile patch'i kurabilirsiniz... İndir...[hline]We Are Not Playing In The Legend We Are Creating The Legend [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 Mayıs 2002 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2002 Programı çalıştıramazsanız msg yazın.En kısa zamanda düzeltirim.[hline]We Are Not Playing In The Legend We Are Creating The Legend [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 Mayıs 2002 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bass Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 çok iyi düşünmüşsün tam işime yarayacak olan birşey fakat upload ettiğin yerde getright resume yapmıyor ve server resetleniyor dowload edemiyorum birtürlü başka bir yere upload yapsan keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2002 yaw freehost sağlayıcı bi yer söleseneze orayada gönderim..[hline]We Are Not Playing In The Legend We Are Creating The Legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2002 version kaça kadar update eder bu alet ? :)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmegaWarez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Arşiv hatası..çalışmıyor...[signature][hline] -=United Dark Data Servers=- Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz. -=United Dark Data Servers=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eh abi iki sene olmus :) aos bul bi yerden 3-5 dosya cekio cekmedi siler yeniden yuklersin ceker[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 iste ornek bir haraket ama eskiymis :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 eee bu niye çıktı buraya yine....[signature][hline]* Impossible is N0thing * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cresent Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar şimdi yeni konu açmak istemedim , en güncel olanda burası.Benim aynen bu programa benzer bir programa ihtiyacım var.Samurai Empire'ı netten çektim ama patch yapamıyorum.Client 4.0.3e ve easyuo'nun bu cliente uyan versiyonun bulamadım.Yardımcı olabilirseniz mutluluk duyar , teşekkür ederim. Saygılar.[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are" Qui-Gon Jinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 patch hatasi var umarim duzelir..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 patch yapamama sorunu olanlar Login.cfg dosyasına ------------------------- ;Loginservers for Ultima Online ;Do not edit this file or patching will fail! Always save a backup. LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7775 LoginServer=login.owo.com,7776 LoginServer=login.owo.com,7776 -------------------------- yazsın sorun düzelir.[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kardes cok eski bu ravenloft bunu 2002 de yayinladi sagolsun bizde apartman olarak faydalanmak bize verdigi cd patch yapmayinca :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 :D Walla baya oldu harbiden. Bu tip şeyler lazım olursa söyleyin. Hemen paketlerim :Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar