shamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben hangi topluluğun hangi itemları sattığını repiyi artırdığında onu öğrenmek istiyorum nerden öğrene bilirim bide o reputationu nasıl artrabiliriz onu öğrenmek istiyorum tskrler^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibish Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Benımde bi sorum war(Yeni baslık acmak istemedım) Thunder Bluff tan epic mount almak ıstıom dewamlı weren bi q warmı warsa nerde yapabilirim? [Bu mesaj ibish tarafından 04 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 q yaparak reputation un arttigini farkettim.. daha ucuza item alabiliyor .. rider ile ucuza seyahat yapbiliyorum.. reputation konusunda bilgi alabilecegimiz ( turkce ) link var mi? verirmisiniz? tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehehhe, hepiniz doluşmuşunuz bir başlığa :) benimde merak ettiğim sorular umarım cevap buluruz :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Görev yaparak repu artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şehirlerde horde cloth quartermasterlar var onlara cloth götürdükçe artıyor sanırım reputation.ben orgrimmarda ve undercityde gördüm mesela.bide kendilerine özel görevleri oluyo.horde bilmyiorum ama mesela darnassusda otlu çiçekli bişey vardı galiba morrowgrainmi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yanlış hatırlamıyorsam bir de bağış yapıyorsunuz... Orgrimmarda Tailor dükkanında gördüm 60 tane kumaş (levelınıza göre değişiyo) verince rep artıyo, diğer şehirlerde de vardır edit: illuvatar helal benden hızlısın :D [signature][hline] [Bu mesaj mardox tarafından 04 Ağustos 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shamon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lütfen biri cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tama işte cevap vermişler, ama ama sen ne bileyim thorium order'la nası rep kasarım falan gibi soruyosan ne istediği daha acık yazda cevap verebilelim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndilDeephallow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arkadaş gayet açık yazmış hangi topluluklar için nasıl reputation kasarız. Thunder Bluff , Orgrimar , Undercity , Thorium Brotheerhood , Argent Dawn . Çoğul olduğu için genel olarak hepsini sormuş.Bildiklerimizi yazarsak bilmeyenler için kaynak olur.Sadece Argent Dawn için reputaion ı sorsa , Thorium bro. yu merak eden başka bir topic açar. Haksızmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Aslıdna hiçde3 acık yazmamış, burda Aerie peakde var cenarius circle'lda var BB de var gadgetzanda var rep kasabileceğin. Orrigmar gibi faction mensubu şehirlerde nasıl kasılacağını yazmış arkadaşlar zaten, ilk akla gelenlerde bunlardır, daha spesifik bi bilgi istiyosa belirtmesi lazım, kimse oturup mgram centours'a kadar rep nasıl kasılır yazamaz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bildiklerimi söyliyim bari ben mesela thorium brotherhood için brdde barda bi adam var onda 10 tane dark iron ore bilmem kac tane lava core falan getir gibi görevler var bunları yaptıkca reputation kazanıyosunuz güzel recipeler falan var bunda. sonra timbermaw furblogs varbunun içinde quest yaparak veya deadwood ve winterfall furblog keserek reputation kazanılıyor. wintersaber trainers var epic kaplan mount için bunun icinde yajlasık 246245 quest yapmak gerekli. argent dawn var bundada undead keserek ve questleri yaparak reputation kazanılıyor. hydraxian waterlords bunlar içinde mcde mob kesiyorsunuz ve reputation geliyor.questlerini yaptım bazılarını ama reputation gelmedi galiba sadece mcde mob keserek alınıyo rep. aklıma gelen başka önemli tipler yok reputation için.aslında olabilirde o kadar cok varki hangi birini yazayım kafası karşır insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 av de rakip oyuncuların ölülerinde çıkan kelle, kuyruk, omurga gibi şeyleri ilgili kişilere götürünce de şehirlerle rep artıyor. thunder bluff için bol miktarda gnome tüyü toplaman gerekiyor sanırsam. en kolay human ve NE parçası toplandığından undercity ve darkspear repuları baya hızlı artıyor.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar