ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya beni 1.5 ay falan önce mendozanın köpeği ısırmıştı. ısırmaktan çok köpek dişlerinden biri saplanmıştı bacağıma. sorun şu ki doktora gösterdiğimde sorun yok geçer demişti geçtide bıraktığı hayvani iz ve arada sırada gelen kaşıntılar dışında. sizce izi nasıl geçirebilirim ve kaşıntılar niye oluyodur??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ısıran köpeğin aşıları tam mı? yara veya iz kalması normal, hem daha ısırmasından kısa bir süre geçmiş. kaşınması yara izinin iyleştiğine bir işaret olabilir. uyuz tarzı birşeyde bulaşmış olabilir, köpek hakkında bilgi bulmanız gerekmekte. bence bu tarz birşey için en iyi yer gene doktor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya köpek tamamiyle insandan daha bakımlı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar