Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silah ariyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bashliktan da anlashildigi gibi silah ariyorum. elinde adam gibi kullanabilcegim silah olan birisi varsa ve satmak isterse lutfen buraya mesaj atsin. Ustune W/mo oldugum icin hangi silahin daha iyi oldugunu da eklerseniz sevinrim :)[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
W/m için genelde en iyi silah smithing
pve için kılıc elite skill undred blades veya healing hands
pvp için guruba gore degisir ama hammer
her nekadar tactıc iyi bir skilsede bence 0 ver ve kesinlikle str git bu sword ve hammer için gecerli kılıc balta kullanacaksan o zaman str kalkan bulacaksın her zaman pazarlık yap 20 k istedikleri bir silahı satmak isterlerse vendor 300g aliyor en fazla ve insanların fazla item tasıma sansı yok
her zaman için ana skilline super rune kullan ki ise yarasın mesela kılıc kullanıyorsan mutlaka +3 veren rune u kullan kesinlikle -75 healthle ilgilenme bile min 15 da tutmaya calıs ana skilini ben 17 de kullanıyorum team le yola cıktınmı herzaman monk 2. kısılıgın oldugu için res al yanına en cok nefret edilen chrlar gurublarda res almıyan bencil olan w/monklar onlardan olma

[Bu mesaj pot tarafından 04 Ağustos 2005 08:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ekleme
hammerlar : en cok damage veren ama karsılıngında ise en cok damage almanıza yarayan
axeler : daha uzak mesafeden vurma sansı sworda gore daha fazla damage verme ozelligi ama swordan daha yavaş
Sword : ideal silah ama şans oranına göre bazen axe daha fazla damage verebiliyor .
Hammerlar : knockdown yapabiliyor (rakip vuruken vuramıyor yere dusuyor 2 hamlesi bosa gidiyor iyi bir avantaj ) derin yara acabiliyor , belli bir süre için rakibin sağlığını %20 düşürüyor
Kılıclar : -3 ok barında sağlıgı ters cevirebiliyor belli bir süre için kanama
sonucda kişsel secim hepsinin oyun genelinde herşeyde oldugu gibi zayıflığı ve üstünlüğü var
2. klas içinse w/monk tank ve solo için gerçekten diğer klaslardan biraz üstün (bence baya ) burada biraz eşitsizik var ama olması gerekende bu
Mesaj tarihi:
Yakalamishken soriyim,
Simdi biraz arashtirma yaptim.
Axe kullanirsam Caos axe ler Caos dmg vuruyor. Caos Dmg her sekilde A.P , A.p oldugu icin Str ye vermek ne kadar mantikli olur.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Ben her zaman str den yanayim wairorda ama iş Tomps a geldimi guild yoksa W/monk kesinlikle tombs da hic tercih edilmiyor nedense[signature][hline]orc

[Bu mesaj pot tarafından 04 Ağustos 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Delidumrul, 04 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
evet bashliktan da anlashildigi gibi silah ariyorum. elinde adam gibi kullanabilcegim silah olan birisi varsa ve satmak isterse lutfen buraya mesaj atsin. Ustune W/mo oldugum icin hangi silahin daha iyi oldugunu da eklerseniz sevinrim :)

sana cok iyi fiery fellblade of fortde sattiyim 15-22fire dmg ve +20 healt sadece 10k
Mesaj tarihi:
silah iyi damageıda iyi bence fiyatta uygun sana tavsiyem bu silahı alıp earth damge veya lightining damage eklemen oyundaki playerlar genelde fire resist zırh kullanıyor lightining damage daldınmı bir anda zırhlarından 30 ar kaybediyorlar drake ler içinde earth damage gercekten iyi
  • Yeni Oluştur...