cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Çift açılımlı pencere var odamda. Bu yaz sıcağında açıyorum camı ama sırtıma esmesin diye ikinci açılımını kullanıyorum (sadece üst kısımdan aralık oluyo birazcık).Dışarıda hava rüzgarlı olduğu zamanlarda (hızlanan maddenin basıncı azalır) evin iç basıncı dışa göre fazla oluyor dolayısı ile ve tam ohhh ne güzel serinleyecez diyecekken pat kapanıyo cam.... Ben arasına birşeyler sokarak olayı hallettim ama bu kadar büyük şirketler bu dizaynı yaparken böyle bir faktörü nasıl düşünemezler?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Abi ilk defa senden duyuyorum vallaha ne diyeyim ?? İlginçç..[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bizde de bunlardan var ve süper esiyor. evin konumuna göre değişiyor olmalı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 delikanlı adam çift açılımlı pencere kullanmaz hülen!![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Gormo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tam açtığından eminsin dimi? :) markası neydi bu arada? (çift açlımın)
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bizimki ilk çıktığında takılmıştı fratpen demekki sonradan anlaşılıp önlem alındı buna olan bize oldu yani Kobaymıyız hülayn biz :-p[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 pencere agır degilse kapanır öyle bizdekine hiçbişi olmuyor valla mis gibi zaten %90 üstten açıyoruz hem sırta gelmiyor odaya dagılıyor hemde perde fln heba olmuyor[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar