jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Selam arkadaşlar; bu bölümü gördüğümde aklıma kendi ilgileniğim konuyla (karikatür) ilgili merak ettiğim bir husus geldi. Benzer başlık göremediğim için ayrı bir başlık altında sormak istiyorum. Şöyle bir geyik var: "Vaay.. çok iyi bu çizimler.. penguene filan göndersene! Belki ilgilenirler" Bu ne kadar doğru; fikriniz var mı? Yoksa illa adamların kapısını çalmak mı gerekli vs vs.. Kısaca burada paylaşmak dışındaki alternatifleri merak ediyorum fikri olan parmak kaldırsın. :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 adamların kapıısnı calarak hoşuna gidicek şeylerde yaşamıyabilirsin burası bi gercek, ama en kötü ihtimalle bile yaşanması gereken bişey yaşıycaksın. edit: burda neden paylaşmıyorsun ben onu anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE [Bu mesaj Cuce tarafından 04 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet burdada paylaşabilirsin sonuçta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burda da paylaşırım yav eheuh.. sadece hep dönen bi geyik var. "göndersene bunu süpermiş" bunun ne kadar işe yarar olduğunu merak ettim. belli bi süre içinde burada yayımlayacak bişeyler bulayım :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar