Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Almayı düşünüyoruz(peder yani,o düşünüyor)Fakat sormak istedigim bir kac şey var. Gazetede çıkan ilanı belki göreniniz olmuştur, Classic 1.6 modeli için 29.9m fiyat koymuşlar. Sitelerinden baktığımda Octavia için 2 ayrı tablo hazırlamışlar, birisinde sadece Octavia yazıyor,fiyat 1.6 Ambient 102 hp 29.9 Birde yeni Octavia yazmıslar ondada Classic 1.6 102 hp 29.9 Şimdik,bu adamlar Opelin yaptığı gibi,eski astraları classic adı altında ucuzamı veriyorlar,yoksa yeni Octavianın classic diye bir paketi var ve fiyatı 29.9 mu? 2.sorum Yeni octavia alan binen süren varmı,nasıldır,yol tutuşu nasıldır,1.6motor o kasaya gidermi? yakıt tüketimi nasıldır..2.elde nasıldır..alınırmı? Fiyat olarak aynı fiyattaki diger araclardan kat kat kaliteli gözüküyor,bu yüzden cazip geldi ama olay hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa yardım rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Skoda nin şimdiye kadar ürettigi en güzel araba diye bilirim. megane 2 ile karşilaştirmasini izlemiştim genişlik ve konfor bakimin dan daha üstün ama yol tutuşu o kadar iyi degil. Bu sene bir sürü ödülde aldi ve yeterli derecede elektronik sistemi var. ben alin derim bu fiyata fazla rakibi yok zaten................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence iyi bir araba. Nede olsa VW üretiyor. Eski passata benzetiyorum ben. İçinede binmiştim gayet kaliteli bir iç mekanı var ama benim bindiğim fuardaydı ve bilirsiniz oralarda en üst modeller sergilenir. Nekadar ekmek okadar köfte iç mekan kaliteside farklılıklar gösteriyordur. Opel'in yaptığı gibi eski kasayı sattıklarını sanmıyorum çünkü çok uzun zaman oldu Octavia yeni kasaya geçeli. Alınabilir bir araba [http://www.sikayetvar.com]Sikayetvar.com[/url] sitesinden şikayet varmı diye bakabilirsin. Ayrıca Skodaya özel forumları veya Modifiyem.com forumlarını da araştırmanı tavsiye ederim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aracın herşeyi güzel fakat yanılmıyorsam uzerindeki motor 8v çekişi düşük geri kalanı sorunsuz[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 passata benzemesi dezavantajmidir avantajmidir tartisilir ama bana gore cok alakasiz bir uretim sekli olmus.Yani tamam ayni grup ureticileri ama nie bu kadar benzerlik icerisine girmisler?arka taraf oldugu gibi passattan alinmis koyulmus.O fiyatlara opel alabilirsin :)[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar