Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ya biliyorum bu konuda bir sürü topic açılmış. Hepsine baktım ama aklım çok karıştı ne yapacağımı tam olarak anlamadım. Şimdi Debuffer Priest için Statları ve Skilleri Tam Olarak Ne yapmalıyız. Yararları nelerdir. Buff Priest İçin Statları ve Skilleri Ne yapmalıyız Yararları Neler? Str kaç olacak int kaç olacak skiller tam olarak ne olacak birisi açıklarsa çok sevinirim?[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Once sen ne olcagına karar verde gerisi kolay.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şimdi en baştan 98 str - 170 int ile chitin +6 giyebiliyorsun . zaten lvl 54'e kadar adam akıllı bir kalkan eline alamazsın o zaman ya chitin'in 6'sında tamamen vazgeçeceksin yada chitin giymeyeceksin. 100 str 170 int'e lvl 51'de kavuşuyor olman lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nie adam akıllı kalkan alamıo ? scorpion shield veya chitin shield alamaz mı eline ?[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrC_WaTcHeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hadescik ben battle priestim,sakın battle priest olma olursan işin biter çünkü battle priestlere +5 totemic club lazım,başka bişi ile hiç dmg vuramaz,int priest olup çok fena defansın olsun ki,60 lvl asasinler bile sana 100-150 dmg vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yavas :) nereye 100 150 dmg. Hele bir lvl 60 olunda acı gerceklerle yuzyuze gelirsiniz.[signature][hline]CrystaL LvL 1x Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Orc_watcher nie Battle Priest oLmasın gayette large breakerla catır catır cakıyor kafana gözüne zaten heal i bi kere bassa 5 saat sopa cekebiliyor tabi bi level 55+ assassine yakalanırsa yavass ceksin sopayı :D[signature][hline]Assassinim Ezelden Göynüm Gecmez Orc Priestten amaninnnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 YAW BENDE A60 İNT VE 114 STR VAR ELİMDE 112 VURAN STRSİ DÜŞÜRÜLMÜŞ SİLAH VAR BABALAR GİBİDE VURUYOM HEMDE CHTİN GİYEBİLİYOM=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 HEMDE LVL 49 UM=) 49 OLMAMAM RAĞMEN VURUYOM=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 klavyenin sol tarafında tab tusu ile shift tusunun arasında kalan a harfini A yazabilen bir tus war.Onu a yazabilen konumda tutmak yorungede bulunmak acısından saglıklı bir secim diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaslar battle priest olurasanız lvl 60 hatta 62 yi beklemek zorundasınız. Priestler için en mantıklısı 60 a kadar buffer/healer veya healer/holy olmaktır. 60 dan sonra holy/buffer olarak reskill ve artık bir ölüm makinesisniz. 60 da battle priestler kılıc kullanabilirler. ve kullanabilecekleri en guzel silah mirage sworddur. cunku master olduktan sonra kılıc kullanımından dogan atak kaybı ortadan kalkmaktadır. 62 de de judgement skiliyle adama illallah dedirtirsiniz. PvP de en guclu char battle prisettir. yannız armor +25 dag def helmet ve talia dag olacak.parasite,torment ve 1 judgement en kral asasin 3 saniyede "press ok " screennini görür. [Bu mesaj dentazor tarafından 16 Şubat 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dentazor tarafından 16 Şubat 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1 priest en başta taş gibi olmalıdır. göğüsler, kalçalar, muntazam bacaklar ve tabi ki bakışlar ve saç toplayış şekli. bütün bunlar için lvl 60/61 civarı shell giymelisiniz. ondan sonra orclar size bakarken hepsini çizebilirsiniz. ( ha shell giyen bi priest en fazla ne kadar vurabilir, orası size kalmış. 200-300 vurursanız güzel olur :D )[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Naptın lan priest ımı öyle :S ben erkek priest ım bi kere :D kendisini anlatmış arkadaş[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence 63+ bp olmalı elinde ms +7 felam olmalı üstü malum +7 olmalı taqılar defance vericek belt kesinlikle IB olmalı ve dagger defance taila giyilmeli. Eline Hell Breaker da alabilir tabii ama bulmak zor bide en aşa +6 yapıcak onu Tribula göstermişti. böyle bir priesti gördünmü kaçıcan zaten bp ler terminatör gibi bide benim saydığım itemler olursa dehşet olur acımaz :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu soruyu en iyi Aresmajere arkadaşım cevaplayabilir bence...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bence lvl 62 den önce BP olmak saçmalık.62 e ye kadar buffer kal derim 62 olduğunda BP + holy ol 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oha topici görünce ne oluyo dedim şubatta açtıgım topic uplanmış bende diyorum ne zaman açtım ben bu topici :D[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eom lvl 60 da ben holy olmayı düşnüyroum omayim mi !?[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Holy derken BP olmayımı düşünüyorsun 60 lvl da? Bence 62 lvl olmayı bekle ve en iyisi lvl kasma olayı Heal/Aura olarak bilinmektedir. Bu olayın farklı bir yönü ama BP olmak istiyorsan armorların 3 parça +7 STR ve 2 parça +7 HP olmalıdır. Tabiki takılarda çok önemlidir. Örneğin Dagger helm. BP lerin vazgeçilmezlerindendir. Bunun dışında iron belt ve warrior earring ler hariç :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yok yaf normal priest olucam da belki bi şans bi drop gelir master olurum sana pm atmıştım canını :D sıktım biraas oyunda rahatsız edip zaten mesela Tornement atıp/1920 heal basmak kötümü belki şans olurda bi yerden ss ve dth de gelir ohh daş gibi olurum :D[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac_shakur_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 En İyisi Full str Üstün full +7 health bonus 1 Shell giyersen zaten o zman s....... ölmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar