Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unutamamak?!

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

Unutmanın *unutmazsın o malum da onsuzluğa alışmanın diyelim artık hoşlanmamanın diyelim* en kolay yolu onla şiddetli kavgadır ben aldatılmama rağmen o kadar yüzsüz olup unutamadım çok kötü oldum o kadar şeye rağmen 1.5 sene sonra tekrar diye sordum hayır fln dedi o kadar zaman geçtikten sonra neyse unutmanın en kolay yolu çok etkili hakarete varan kavga sonra unutuyorsun anca :D *!ne adı neydi hatırlamıyorum?*[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

kavgamı ettim ztn dün gece de artık unutmaktan başka çare kalmadı zaten...
bir de biraz gurur diyorsun da bu işlerde gurur falam kalmıyor insan gururunu eziyor bile bile ama seviyorsun işte napabilirsin ki başka?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 03 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
şmdi bişi sölicem ama sorry; bu kız seni gerçekten sevmemiş o zaman..seni gerçekten sevmeyen biri için sen nie üüzülesin..hayatını mafedesin?? sen şimdi kahroluosun ya o?umrunda diil..bende senin gibiydim ama karşılksız olduu için deli gibiydim aklımdan çıkmıodu.. ama bi düşün yeterki? kendi kendine sor bu soruları?? herşey karşılklı bu hayatta..aşkta sevgide nefrettde üzüntüde..unutma pls..

birbirine ana avrat küfür edip sonra tekrar barışan arkdaşımı tanıorum kız arkdaşıyla 4.seneleri bu.karşılıklı her şey.hiç bi şey bahane olamaz ve aşk die bi şey varsa her şeyi affedio çünkü kıyamıo[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa unut dicem ama kimse kendi başına gelince unutamıyo o yüzden biz ne söylesek sen yapmican..

Kafana göre takıl ister üzül ister git başkasında bi şeyler ara istiyosan biraz bekle o gelir tekrar belki..Yani ne yapmak istiyosan onu yap ki zaten öyle yapıcaksın bizim sana unut yada unutma dememizle öle yapmican..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 03 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
unutma! unutmak gereksiz çünkü. boşver hatırla bişey olmaz. olmuyor yani tecrübeliyim. hep kalbinin bi köşesinde seni mutlu edecek bişeyler kalsın...

o köşe hep varolacak zaten ama yeterki çok göz önünde bulunmasın daha fazla... ama gerçekten bence bir kişiye değer verince o karşıdaki bir yerden sonra üste çıkmaya başlıyor karşılık olaraksa umursamazlık vermeye boşvermeye başlıyor malesef bu sanırım hep böyle oluyor...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

abi, her aşık olduğumuz sevdiğimiz kişi zaten bizim bir parçamız bizden biri değil mi? o zaman niye unutmaya çalışayım ki? ben sürekli eski kız arkadaşlarımı yaptıklarımızı filan hatıarım. ki bunlar en kötü zmanımda bile bana tebessüm ettirir...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abuzittin, 03 Ağustos 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
Yaa unut dicem ama kimse kendi başına gelince unutamıyo o yüzden biz ne söylesek sen yapmican..

Kafana göre takıl ister üzül ister git başkasında bi şeyler ara istiyosan biraz bekle o gelir tekrar belki..Yani ne yapmak istiyosan onu yap ki zaten öyle yapıcaksın bizim sana unut yada unutma dememizle öle yapmican..

+1[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere cok üstüne gitmişşin.kaca kovalanır bi kere sen tamamen kendşni kızın eline vermişi olmaz ki... bi de bu işlerde gurur olmaz deme bal gibi de olur. abartmamak lazım tabii.tam guzin abla oldum ama su da var civi civi yi söker....[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...