1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lütfen gelen paraya bakın [spo1=Bu ne be!][/spo]Edit: Resmi İmage olarak Spoiler yaptım. Umarım daha güzel olmuştur.[Bu mesaj 1234567890 tarafından 03 Ağustos 2005 07:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaKsi tarafından 03 Ağustos 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 imkansiz okadar parayı ustunde tasıması bi hata olmali[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 - para mı? şimdi kestiğin için adama para mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punckey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 benim dikkatimi çeken o makroların üstünde sildiğin bölge. orda ne vardı acep?[signature][hline]Yerin Kulağı Var, Benimde Kulağım Var, Ben Yermiyim? YEMEM!!! (DÜZ MANTIK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ölen kişi kimse çok akıllı biri bu oyunda 999m den sonra eğer üzerine para koyarsanız bug oluyor ve paranız - ye düşüyor ve üzerine her koyduğunuz para onu 0 a yaklaştırıyor yani çok zenginken bir anda borçlu oluyorsunuz bu arkadaşsa czde öle öle bu borcun yarısını millete kakalamak yolunu seçmiş sanırım belli bir miktara gelince de parasını 0 layacak.tek söyleyebileceğim şanssızmışsın.tabi aynı taktiği sende yapa bilirsin hiç durma bi kaç kere öl makul bi eksiliğe gelince 0 la paranı.[signature][hline] [Bu mesaj the_bank tarafından 03 Ağustos 2005 09:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj the_bank tarafından 03 Ağustos 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kardeş valla baya bi gizlemişin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hakkaten kısa yolların üzerinde silinen bölgede pencerelerin köşesindeki,pencereleri kapamaya yarayan x den var merak ettim nedir o? Bu arada server ares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben basındakı '-' yı gormemişim geçmiş olsun :) ama birde soyle bir durum war parası eksi iken cz ye nasıl girmiş bu ? [Bu mesaj delihan tarafından 03 Ağustos 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o bölgede cafede kaç saat oturduğuma dair bilgi yazıyordu. Öylesine sildim. :) Bu arada o olaydan sonra başka birinden 140m düştü :D -29 m ile çıktım cz den. yani kayıp 29m. inn hostessden 30m alıp parayı normale çevirdim. Ama benim de anlamadığım - para gelmesine sebep olan kişi CZ ye nasıl girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o da senin gibi cz'ye girdikten sonra eksiye dusurmustur parasini..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cz ye girmek için üzerinde şu kadar para bulunmalıdır die bi kural yok.sadece np kuralı var bildiğiniz gibi .(EN AZ 1 NP İN OLMALI.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: the_bank, 03 Ağustos 2005 08:59 tarihinde demiş ki: ölen kişi kimse çok akıllı biri bu oyunda 999m den sonra eğer üzerine para koyarsanız bug oluyor ve paranız - ye düşüyor ve üzerine her koyduğunuz para onu 0 a yaklaştırıyor yani çok zenginken bir anda borçlu oluyorsunuz bu arkadaşsa czde öle öle bu borcun yarısını millete kakalamak yolunu seçmiş sanırım belli bir miktara gelince de parasını 0 layacak.tek söyleyebileceğim şanssızmışsın.tabi aynı taktiği sende yapa bilirsin hiç durma bi kaç kere öl makul bi eksiliğe gelince 0 la paranı. ustunde 999m deıl 1.9milyar bıle atsıon ama son sınırı yıne unuttum da 1.9 tasımıslığım var:)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hangi cafe programı bu çok merak ettim. AoT' özelliği olan bi cafe programımı varki? o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: the_bank, 03 Ağustos 2005 08:59 tarihinde demiş ki: ölen kişi kimse çok akıllı biri bu oyunda 999m den sonra eğer üzerine para koyarsanız bug oluyor ve paranız - ye düşüyor ve üzerine her koyduğunuz para onu 0 a yaklaştırıyor yani çok zenginken bir anda borçlu oluyorsunuz bu arkadaşsa czde öle öle bu borcun yarısını millete kakalamak yolunu seçmiş sanırım belli bir miktara gelince de parasını 0 layacak.tek söyleyebileceğim şanssızmışsın.tabi aynı taktiği sende yapa bilirsin hiç durma bi kaç kere öl makul bi eksiliğe gelince 0 la paranı. guseL bir konuya değinmıssın the bank[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: the_bank, 03 Ağustos 2005 17:49 tarihinde demiş ki: cz ye girmek için üzerinde şu kadar para bulunmalıdır die bi kural yok.sadece np kuralı var bildiğiniz gibi .(EN AZ 1 NP İN OLMALI.) 600 coins lazim degil mi tp olmak icin???[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ewt 600c Lazım[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Lonely, 03 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Hangi cafe programı bu çok merak ettim. AoT' özelliği olan bi cafe programımı varki? o_O Bakalım daha ne kadar imayı anlamamazlıktan gelicek? Ps. Bu arada paralı bi hile programı varmış duydunuzmu ? :) :) :)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punckey Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bırak arkadaşım sen kimi yiyosun. basbaya hack programı kullanıyorsun. kafe programıymış pehh 9 senedir int kafelerdeyim öyle tek bir program gordum onunda x şeklinde kapatma yeri yok ve makronun hemen ustunde deil ekranın ust koşesinde duruyor. imzaya dikkat ha.[signature][hline]Yerin Kulağı Var, Benimde Kulağım Var, Ben Yermiyim? YEMEM!!! (DÜZ MANTIK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu gece resmi tam olarak atayım buraya o zaman görürsün hackin ne olduğunu. bilip bilmeden adam suçlama. suç bende ki bunu sizinle paylaşmaya çalışıyorum. en çok da fatih karaca'nın imasına üzüldüm. ayıp beyler ayıp gece gece moralimi bozdunuz. alın size SS nin orjinali. bu bazılarına özellikle punckeye kapak olmuştur sanırım http://img192.imageshack.us/my.php?image=onedir5mt.jpg [Bu mesaj 1234567890 tarafından 03 Ağustos 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Havadan nem kapıyosunuz. Oynarken Tv programları ile ufak kutuda Tv bile izleniyor.Adam size neyi gösteriyor,siz neye çekiyorsunuz,direk yargısız infaz,aferim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya infaz yada iğneleme yaptığım filan yok? çok ciddi bi soru sordum niye öyle algıladınızki?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sizin mesajınıza reply yapılarak imada bulunulmuş fatih bey. o üzden bu şekilde yazdım. ama böyle bişey yok diyorsanız öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bırak fatih herkes gördü adamı essek tepmisten beter ettin bi dövmediin kaldı :D ya neyin kavgasını verionus ya :P[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya valla öyle bi niyetim yoktu kusura bakmayın. Ben cidden o programın ismini merak ettim çünkü banada always on top özelliği olan bi cafe programı lazım.. ?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567890 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ismini öğrenir burdan size yazarım programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar