Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Heheh soracak sorum yok açıkcası herşey sorulmuş ve açıklanmış :D . Şimdi sendit.comdan sipariş ettim oyunu , Kafamda çift el tabanca kullanan silahşör tarzı bir karakter var :D . Stephen king kara kule okuyan kimse varsa nasıl bir fantezi yarattıgımı anında anlarlar sanırım :D . Herkese selamlar , iyi eğlenceler .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende çift el tabanca kullanıyorum çok zevkli :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 YA böyle vahşi batı usulü 6 patlar tabanca var mı matrixte ?[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Revolver dan bahsediyorsu sanirim.... evet var =)[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....*
Öne çıkan mesajlar