Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Agustos Duman-İzmir Konseri

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar gitmek istiyorum ama naısl gidilecek hiç bi yerde bulamadım..Biletli yada biletsiz ne zaman saat kaçta fln birisi acıklayabilir mi yada ilgili link verebilire mi?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bilen yok mu hiç?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben biraz ögrendim..3 agustos k.yaka ack hava da..saat 21 de..ama parasını bulamadım :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late

Muse - Muscle Museum
Sosyal ağlarda paylaş

tüm d&r lara sor karşıyaka açıkhavanın numarasını 118den öğrenip orayada sor saat 9 da başlar tahminimce yani 9 denir 10da sahneye çıkarlar....[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede çok hoştu..Bazen kaptırdılar uçtular gittiler ama olsun :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

oha öpüştü mü ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi gayet öpüştüler. kızı bodyguardlar indirikten sonra da batuhan uzunca bi süre kaş göz işareti yaptı. kaana da biri yakın temasta bulundu ama öpüştüklerini sanmıyorum, görmedim. bodyguardlar sahneye çıkan birini aynı hızla geri fırlattılar o çok iyiydi:) ama gerçekten fırlattılar. çocuk uçtu. konser boyunca bi çok kere girip çıkan oldu sahneye. çıkanlarda bodyguardlar tarafından aşağı indirilirken büyük bir zafer coşkusu içerisindeydiler. böyle mutlu falan :) biri koşa koşa girdi adamın bagetini aldı yine aşağı indi. duman konser bitip selamlayınca seyircileri yaklaşık bi 20 kişi sahneye atladı. küçük samimi bir ortamdı. insanlar t-shirletini çıkardı. bol bol ter koktu. güzeldi. 20 milyona değdi.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sosyal ağlarda paylaş

ben o 20 milyona bütün albümlerini kopyalardım sana..
yazık olmuş paraya...
o sahneye atlayanlarada acil şifa dileklerimi sunuyorum.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

olm sen konsere canlı dinlemeye gidiosun tabii ki onları. bende de var albümleri. ben sana 5 milyona da kopyalarım istiosan. bu mantıkla hiçbir konsere gitme o zaman sen.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...

[Bu mesaj bonfbonf tarafından 04 Ağustos 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

20 değil de , 15 milyona eğlenmeye giderim oraya :D
zaten şu nescafe olaylarından parayı kırmayı düşünüyorum bi konser daha olursa :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...