Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar açılmama sorunsalı yardım isteği topiki..

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

şimdi olay kıssadan hisse şöyle..

5 ay önce 1 aydır kapanmayan bilgisayar birden kapandı ve birdahada adam gibi açılamadı. açılmadı derken elektriği alıyor fakat monitöre hiçbir görüntü gelmiyor..eskidende restart atınca felan yapardı bunu ama kasayı tamamen kapatıp açınca düzelirdi, 5 aydır vizeler finaller hede hödö diye uğraşmadım ama bir haftaya modemi açtıracağım için halletmem gerekiyor..

parçaların hepsini teker teker çıakrtıp denedim,şimdi kesin bir bilgim yok sorayım dedim, sorun güç kaynağıyla alakalı olabilirmi ? tam akım vermediği için anca açılıp sonra öyle kalıyor felan olabilirmi? sorayım dedim ona göre parça bakmaya bide banka felan soyup para aramaya başlayacagım..

deepnote: ekran kartı yada ramlerde değil sorun yineliyorum..

şimdiden çok mersi..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başimada böyle bişi gelmişti pc normal çalişirken birden bozuldu. Tamire götürdüm anakart yanmiş dediler. eger pc açiliyor monitöre görüntü gelmiyorsa güç kaynagin da hiç bir sorun yoktur. Anakart yada cpu yanmiş olabilir, işlemciyi başka bir pc de dene çalişirsa sorun anakartta dir.
(not:bios pilini çikart 10 dk bekle tak belki işe yarar)
kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...