Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Colayla yapilabilcek isler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
waybe bu kadfar işe yariyacagı aklıma gelmeszdi..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
jöle olayını bilmiodum dumur oldum

moruk bu saç dökmesin :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
said:
Arndiol_Vampir, 30 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 30 Temmuz 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
said:
Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
4-Elbisedeki Yag Lekesi için:
Bir kutu kolayi lekeli giycegin üstüne bosaltin ve deterjani ekleyin her zaman yikadiginiz gibi yikayin yag lekesi hemen cikacaktir

kolanın lekesini kim cıkaracak

+1 :D Koptum yaf

Aynen Süper :)
Mesaj tarihi:
Olayi tam anlatamadim herhalde herkes 4. sikla dalga gecio
Colayla birlikte DETERJAN KULLANIN DIYOR ORDA d1kkat ederseniz deterjanda kola lekesini geciriyor yani anladiniz mi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
Hayir Hand yani bu topic acip paylasmak istiyor insan herkes bi yandan saldirio buda üzüo insani abi sanki ben yapmisim gibi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:

5-Crom Tamponlarindaki Pas Lekelerini Yok etmek için:
Arabanin tamponunu colaya batirilmis bir sigara paketi içindeki aliminyum folyosuyla iyice ovun pas lekeleri gidecektir

sadece bu maddede başarılı diğerlşerinde başarısız

Discovery kanalında "might busters" test etti onayladı[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
dory, 30 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
denemedim ama kafandan assagı kola dokunce kısa surede cok guzel bir yanık ten elde ediyormussun :D

yok o çayla daha güzel oluyor hem daha asitsiz =)[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 30 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
said:

5-Crom Tamponlarindaki Pas Lekelerini Yok etmek için:
Arabanin tamponunu colaya batirilmis bir sigara paketi içindeki aliminyum folyosuyla iyice ovun pas lekeleri gidecektir

Yok ben bugun gaza geldim o yag lekesi olayini denedim ve harbiden yagda cikio kola lekeside kalmio

sadece bu maddede başarılı diğerlşerinde başarısız

Discovery kanalında "might busters" test etti onayladı
[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
bu asırlık topic her sene show tv nin terminator 2 yi vermesi gibi mutlaka internette bulan biri hortlatıyor bu topii[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
valla bu işlevlerini bilmem.ama bi ara kuzenle can sıkıntısından siseyi yuzumuze yapıstırıp yurume yarısı falan yapmıstık.

o kadar cok sıkılıyorduk ki kola sisesinin bu yetisini unutamıyorum..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 30 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
bu asırlık topic her sene show tv nin terminator 2 yi vermesi gibi mutlaka internette bulan biri hortlatıyor bu topii

ben sana bastan yazildimi bilmiyorum dedim ayrica gördün gibi bilmeyen insanlarda var biraz saygi duy[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
said:
Arndiol_Vampir, 30 Temmuz 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
Eğer hayatına renk gelsin diyorsan kola iç dişlerin sarılaşsın biraz :D

benim dişler fena sarı hep kola içiyorum cidden ondan mı acaba
babam öyle diyo :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
kola bagımlılık yapıo manyak[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Kola zararli ama tadi guzel.
Adana kebab ta zararli.

Aralarinda en zararlisi sigara. Sahsen ne zaman kola yuzunden akciger kanseri olmus veya 35 yasinda olmus birini gorursem o zaman kolayi birakirim.

Bu arada sigaranin tek inin icindeki tutun orani 2 grammis sadece bugun ogrendim
  • Yeni Oluştur...