Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu porsche alınır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moruk çok benzin yer ama[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
said:
Cafein, 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Güzel değiller ama bu aleti de döverler. Modifiyesi de daha kolay olur buna göre, kocaman araba, karizman olur.

Gerçi tamam 924 spor araba diyeceksin. O zaman benim düşüncem, 924e en fazla 3 kız sığar, 5 kasaya ben 6 tane sığdırırım :D

o kadar kızı nerden bulcan :)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
said:
Shagrath, 04 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki:
said:
Cafein, 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Güzel değiller ama bu aleti de döverler. Modifiyesi de daha kolay olur buna göre, kocaman araba, karizman olur.

Gerçi tamam 924 spor araba diyeceksin. O zaman benim düşüncem, 924e en fazla 3 kız sığar, 5 kasaya ben 6 tane sığdırırım :D

o kadar kızı nerden bulcan :)

Ben benim emektar 306ya 11 tane kız istiflemiş adamım, ama rahat edemediler o yüzden şimdi büyük araba peşindeyim :D[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
sana şööle bi eski merc. s serisi verelim o zaman bi de siyah olsun ahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
67mustang var ve benzin dayanmiyor.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Aman diyeyim, eski Amerikan arabasıyla uğraşılmaz bizim memlekette, galonu 1 dolar değil burada, babanızın benzin istasyonu olması lazım. Yürümez o iş.

Bakımı makımı zaten ayrı dert, arabalar nazlı, benzin de dayanmıyor, cıss diyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Mesaj tarihi:
dayanmıyo valla cıkarmıyorum yaz basindan beri duruyor sabit bi sekilde. canavar iciyor resmen satsam satamıyorumda kıyamıyorum manevi degeri var.
o gosterdigim mg cabriolet ve siyah 3,20 guzeldi ama arastırmaya devam... fazla benzinde yakmazlar en azından mustange gore.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
Koç müzesine versene kullanmıyorsan? İsmini de yazarlar şu şu tarafından diye, istediğin zaman da geri verirler. En azından bir fikir olarak iyi :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Mesaj tarihi:
para veriyolarsa veriyim :D
ama yok onun yeri benim yanım kullanmasamda.[signature][hline]gamers.gen.tr
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 04 Ağustos 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...