Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 moruk çok benzin yer ama[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 turkiyede varda bizmi almiyoruz[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cafein, 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Güzel değiller ama bu aleti de döverler. Modifiyesi de daha kolay olur buna göre, kocaman araba, karizman olur. Gerçi tamam 924 spor araba diyeceksin. O zaman benim düşüncem, 924e en fazla 3 kız sığar, 5 kasaya ben 6 tane sığdırırım :D o kadar kızı nerden bulcan :)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bunun yerine 67 mustang al canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 akı bokunu geçer hesabı bişi olur bence. Bide buna hazır bodykitte bulamazsın işin yoksa fibercilere yalvar yakar yaptır. Ne bilim ben olsam bunun yerine daha iyi bişey alırdım.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Shagrath, 04 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki: said: Cafein, 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Güzel değiller ama bu aleti de döverler. Modifiyesi de daha kolay olur buna göre, kocaman araba, karizman olur. Gerçi tamam 924 spor araba diyeceksin. O zaman benim düşüncem, 924e en fazla 3 kız sığar, 5 kasaya ben 6 tane sığdırırım :D o kadar kızı nerden bulcan :) Ben benim emektar 306ya 11 tane kız istiflemiş adamım, ama rahat edemediler o yüzden şimdi büyük araba peşindeyim :D[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sana şööle bi eski merc. s serisi verelim o zaman bi de siyah olsun ahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 67mustang var ve benzin dayanmiyor.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Aman diyeyim, eski Amerikan arabasıyla uğraşılmaz bizim memlekette, galonu 1 dolar değil burada, babanızın benzin istasyonu olması lazım. Yürümez o iş. Bakımı makımı zaten ayrı dert, arabalar nazlı, benzin de dayanmıyor, cıss diyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dayanmıyo valla cıkarmıyorum yaz basindan beri duruyor sabit bi sekilde. canavar iciyor resmen satsam satamıyorumda kıyamıyorum manevi degeri var. o gosterdigim mg cabriolet ve siyah 3,20 guzeldi ama arastırmaya devam... fazla benzinde yakmazlar en azından mustange gore.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Koç müzesine versene kullanmıyorsan? İsmini de yazarlar şu şu tarafından diye, istediğin zaman da geri verirler. En azından bir fikir olarak iyi :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 para veriyolarsa veriyim :D ama yok onun yeri benim yanım kullanmasamda.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 04 Ağustos 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 210000 km de.. nos falan kullanilmis bi araba. ölü kisacasi. alirsan 20 milyara elveda de bence.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar