Bobo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gmail guzel olabilir ama guvenlik nedeniyle ben hala hotmail kullanmayi dusunuyorum. gmail'in daha yeteri derecede guvenli oldugunu dusunmuyorum ben.
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Muhallebi, 02 Ağustos 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Cimeyıl alın gidin ne uğraşıonuz. 1 gb (yazıyla bircigabayt) ne gsel işte püfür püfür esiyor. 1 GB değil 2 küsür GB[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2.5oldu bende en son, her gün artıyor byte byte. hotmaili şu sebepten kullanıyor insanlar; en eski beleş mail hizmeti hotmaildi bilmem kaç yıllık adresim, onca şeyi gmaile tek tek yönlendirmem zor, bir de msn account ını değiştirmek zor geliyor bu gibi sebepler. az kaldı ama biraz daha artsın gelen junk mail sayısı gaza gelip kapatacam hotmailimi. ama gmaile de güvenilmiyor ki fazla, tüm bilgileri saklıyor adamlar, mailde bile adsense falan çıkıyor, ve hala daha beta.
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gmail'e guvenmiyosanız yahoo var, onun da kapasitesi bayagı iyi.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [email protected] adresimi sadece msn için kullanıyorum. maillerin babası gmail.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: MeSh, 02 Ağustos 2005 04:18 tarihinde demiş ki: isteyen pm atsın gmail invite yollim :) aynen isteyen varsa kasmasın pm atsın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bobo, 02 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Ya ben bunu 2 3 kez farkli eyaletlerle ve uzun sure araliklariyla denedim ama 25MB'den yukari cikmadi. +1 Bende denedim bircok kez ama bir sonuc alamadim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 heh bnm kide 250 mb :D[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz...
Öne çıkan mesajlar