Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben az önce ingilizce ödevimin bulunduğu folderi shift+del kullanmak suretiyle silmiş bulunmaktayım yanlışlıkla.recover edilebilirmi ya bu dosya çok önemliydi yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 var onun için programlar ama ismini hatırlamıyorum. hatta evde var yani ismini unuttum.biraz bekle biri cevaplar.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 acaba restart atmadan çat diye düğmesinden kapasam olurmu,değişikleri kaydetmiyor ya shut down yapmazsam olur mu acaba oyle =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 04 Ağustos 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olmaz öyle unformat sanırsam o denilen tarz programlara verilen ad.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yok hayrı olmaz onun için ayrı bi program var hatta biraz araştırıyım senin için[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 al buldum senin için arayıpta bulmak uzun sürmüyomuş dimi :) http://www.inndir.com/program.php?id=16928[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla ne tur bi program aratacağımı bilmediğim için buraya sormustum yoksa kendim aratırdım. çok saol=)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hmm cevap verilmiş ama www.recovermyfiles.com Ben bununla giden MP3 arşivimi ve kayıp yazılarımı vs kurtardım... Crack dosyası pakete dahil değildir =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Öne çıkan mesajlar