ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yaklaşık 1,5 gblık(!!) demoyu alttaki adresten indirebilirsiniz. http://www.3dgamers.com/games/dungeonsiege2/downloads/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 umarım bu sefer adam gibi bişey olur.Sıkıcı tekdüze mal bişey olmaz da gözümüz rpg görür[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.5gb o.O, aslı ne kadar olacak bunun bea?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben oyunun beta tester`ı olma şansını yakalamıştım yaklaşık 5 ay önce; şöyle söyleyeyim oyun oynanış açısından aynı yalnız bir nevi skill-tree koymuşlar ve aldığınız skill`lere göre özel hareketler açılıyor,ayrıca craft sistemi gelmiş,benm görebildiğim kadarıyla baya genişti.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 1.si de bence baya eğlenceliydi. Gerçi ben sadece multiplayer oynamıştım, sonuç olarak multiplayer mayın tarlası oynasan eğlenceli geliyor.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar