Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 size kıyak geçiyorum oyuna girebildim herkeze hayırlı olsun :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bune abi? böle threadmi açılır ya..[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne bu şimdi moderater kardeşler silin şu msjı ayıp diye bişi var. girdin de g.tun şaha mı kalktı !!![signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yahu iki kuruşluk forum yalakasınız işe baq ya! forumdaki herkes girememekten yakınıyor siz tutmuş bana şöylesin bölesin. amma gerizekalısınız bu topic zaten cevap yazılması için değil bu 1 belki aramızda para kasan,boss bekleyen bir sürü yüksek lvlli karakterlere sahip insanlar olduğunu düşünürsek benim bunu haber vermem onlar tarafından eminim anlaşılmıştır. bu topic zaten kimse cevap vermeyeceği için düşecekti ama siz geri zekalılar sayesinde cevap vermek zorunda kalıyorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Seviyesizleşmeyelim arkadaşlar ve fortuna bi iyilik yapmış tamam belki böyle bir topic açması belki onaylanmıyo ama iyi niyetinden açmış seviyesiz seviyesiz konuşmayın[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bide hepsi bunu okuyup öyle girmişlerdir sonrada bana böle topic olurmu g.t kalktı gibi laflar etmişlerdir. hele o g.t kalktı diyen 0-6 yaş arası yaratık.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehehe gırp 3 boss kestık bı ss bı bakırra dustu saol fortuna ne dıım anlamayn anlamasın saol bılgın için[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bişey değil aga bende şuan hyde spotuna doğru koşuorum :D Tüh şansa baq sword of dead çıktı.Priestin eline güzel durur :D edit:lootu yazdım. [Bu mesaj Fortuna tarafından 04 Ağustos 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar