Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

login failed (10061)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
girmeye çalışıorum oyuna bunu verıo
sora mavi ekran çıkıo
bidaha açılmıyo oyun
silip yüklüyorum düzeliyo sora tekrardan sapıtıyo[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
arkadasım ßiraz sabret ... oyunda ProbLem war...[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:41***
Mesaj tarihi:
aa gnel sorunmu
kusura bakmayın bende daha yenı aldım yükledim :)
bende sorun var sandım[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
biraz bekLE 20dakka feLam baska oyun oyna TakıL tekrar denersın...[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:41***
Mesaj tarihi:
düzeldimi acep yoksa sorun gerçekten bende mi bende hala hata verıo da[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Genelde server çökmüşse o hatayı veriyo. Hemen girip server durumuna kontrol ediyorum, burdan da down görünüyorsa hiç ugrasmiom bi elimi yüzümü yıkıyom ahan da gelmiş :D (myko icin ama bu)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
5 dakka sonra savaş var beramus ta ve bu hatayı vermeye başladı. Taaa a... Bu oyunun..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: yok
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
beganın verdıı linke göre down şuanda server
bi savaş varas herkes için var :)
server down şuan bişi kaçırmazsın :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Oyundayken geçersiz işlem yürüttü gibilerinden bi hata verdi. Bidaha da giremedim ya... İyice gıcık olmaya başladım. 61 lvl itemi olmayan assasin almak isteyen var mı :D[signature][hline]Name: CaNNi
Mesaj tarihi:
oh be girdi şuan. Girdiğimde 5 min diyodu. Yarım saat geçti. Yine 5 min :D server a girmek bi dert savaşı beklemek bi dert..[signature][hline]Name: CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
CaNNi, 04 Ağustos 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
Oyundayken geçersiz işlem yürüttü gibilerinden bi hata verdi. Bidaha da giremedim ya... İyice gıcık olmaya başladım. 61 lvl itemi olmayan assasin almak isteyen var mı :D

ben :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
said:
CursetH, 04 Ağustos 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
said:
CaNNi, 04 Ağustos 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
Oyundayken geçersiz işlem yürüttü gibilerinden bi hata verdi. Bidaha da giremedim ya... İyice gıcık olmaya başladım. 61 lvl itemi olmayan assasin almak isteyen var mı :D

ben :D

Bende[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
Np= 27***
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Mesaj tarihi:
Savaşta 10-15 kere dc oldum. 2 kere scroll kullandım nasıl bittiğini anlamadım.. 2 saat dışarda takıldım. Şuan server ekranına bile bağlanmıyor.. Bu oyunun taa AQ[signature][hline]Name: CaNNi
Mesaj tarihi:
ya deli olcam ne zmn gelcek bu server :(:(:(:([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp
Server : Beramus
Np : 0
Level : 61
Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12
Wizard +7 staff
-------------------------
Name : TrueBanana
Server : Diez
Np : 100/0 :D
Level : 51
Açıklama : set chitin +1 :)
Mesaj tarihi: