umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arkadaşlar bana bikaç site lazım nasıl anlatayım www.cithiz.com www.turkboard.org tarzında forum olabilir dosya /mp3 /albüm paylaşım sitesi özellikle yabancı abümler konusunda sıkıntı çekiyorum şu anda yabancı /yerli site olabilir bildiklariniz varsa paylaşabilirmisiniz
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 içerik olarak yavaş yavaş artıyor :) www.turkpano.com[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB.
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 freelancer community tabiki... Üyelik olmadan giriş yapılmıyor üyelik te öyle karpuz alınır gibi alınmıyor çok pis paylaşırız...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 e-book ve dergi lazımsa daha önce de burada bilfirdiğim www.oldmags.info var. ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehehe az kaldı en geç yarım saate kadar unofficial pati e-book siteniz açılıyor dayanın...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Öne çıkan mesajlar