CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olum ne oldu sanaaaaaaaaaaa ve bızım esya yaaaaaaaaaaaaaaaa biiiiiiiiiiiiiiiiip Küfür yasak ! :yapma: [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 03 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 wtf ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SymboL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 senin esya bummmmm oldu bumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Buffer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi şu adama neden herkes o kadar inandı bilmiyorum ne olursa olsun inanmam inandıgım kişilere zate nikin şifresini vermişim istedikleri zaman oynuyorlar vede hiç bir itemim gitmedi üstüne parada yapıyorlar oynarken charla _____________________ Mad_Buffer 55 Priest Diez Elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akcesmeli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cengiz gel la sifremi vereyim sana guveniom lan adam olan kasınmaz ben veriom benim charima neden bişi olmuor beramusta cengiz charimlada oynuor cengiz meshur olmusun lan Çiçek Böcek :D hll kardesime yakısır :D benim kankam KO da artık meshur cengiz benide artis yap a.q [Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Ağustos 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bozacı şıracı olayı gibi geldi ama :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 04 Ağustos 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar