MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben geliyorum paticik ile ilgili bi diablo battlenet yapsak iyi olurdu erutan ile ben varız sanırım us east te paticik adına bide erutan gir girebiliyosan bide mesaj at girceen zaman + bana msn ini verirsen msn den konuşuruz ben warrior um lvl 10 oldum bide yerde godly armor buldum tam oldum neys sanada armor var veririm yeterki sen girceen zaman mesaj at neyse gelicekler gelsin 1 saat sonra 8 de us east te oda açıcam paticik diye gelecekler gelsin Oda adı : Paticik Şifre : pati gelenler gelsin biz şimdi erutanla kasalım 8 de gelceklerde gelsin aslında 8 de olmasına gerek yok erutan giriyom diyince açıyorum odayı ona göre us east te hade erutan seni bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 odayı açtım girecekler gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Us East te gelin başka serverlarda Host eden olmuyor cunki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 europe ta açsaydınız keşke.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 31 Temmuz 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Eger Acc. silinmediyse en son umd SS fela vardi full IK vs. Isteyen varsa acc. u kontrol etsin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yaw diablo 1 den bahsediyoruz. Neden europe da açalım? Europe da 1 tane bile server kurulmuyor.East de zar zor bulunuyor + ne account'ı bu? Diablo 1 de karakterle giriyorsun. :>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 OK ben DII sandim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bağlantınızda hata var battle nete bağlanılamıyor diyo :(([signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bonkıraşır dı sörçırı takip et Takip 1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdigger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [Bu mesaj sdigger tarafından 03 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 benim diablo 1 im olsaydı coktan gelmiştim ama diablo 1 e sahip diilim istanbul kadıköy yakasında oturan bi arkadaş varsa hemen bana ulassın bulusalım cd yi kopyalayalım parasını veririm..yeter ki elimde DİABLO OLSUN! [email protected][signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar