Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 herkese tekrar selam...inadına paticik..sapına kadar paticik..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aferim, Hoşgeldin.[signature][hline] Alıntıla
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 houston mandooRX42 uydusu başarı ile yörüngeye geri döndürüldü,tehlike sona erdi :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eh akıllı ol =P[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla anneme küfür edilmedikçe çok akıllı olurum merak etme...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hoşgeldin tekrar, küfürsüz bi paticik için elele[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Ağustos 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Alıntıla
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 h n o a ş s g ı e L <<<<<<<<<<< l s d ı i n n[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Alıntıla
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hoşgele gök. lan iki dakka rahat durun be. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Alıntıla
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tekrar hoşgeldin gökhan =) Alıntıla
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Alıntıla
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam tamam kanka tanıyamadım bir anda :D [Bu mesaj Mandoo tarafından 01 Ağustos 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gel ne olursan ol gene gel.. *!tüm hissiyatıyla karşılar*[signature][hline]önce Allah sonra yallah Alıntıla
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: vesmor, 01 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki: houston mandooRX42 uydusu başarı ile yörüngeye geri döndürüldü,tehlike sona erdi :) görev tamamlandı, hoşgeldin mandoRX42 mürettebatı[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yola gel... eh[signature][hline]These open doors... Alıntıla
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mandoo'nun arka kısmında sorun var.Tuvalet kağıdı sıkışmış tamir tvden canlı yayınlanacak[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Alıntıla
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Güzel hoşgeldin[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.