ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar normalde çalışan bir insanım akşam 21:00 gibi evde oluyorum sabah 3-4 e kadar wow oynuyorum.. ve artık kendi kendime ne yaptıgımı bile sorar oldum.. uykusuzluk.. dengesizlik aldı başını gidiyor.. neyse lvl 60 human - mage karakterimi 150 milyona satmayı düşünüyorum.. 120g para 100g lık itemler var.. birde magister set fln. normal mount..cart curt işte.. ilgilenen msn ile vya özel mesaj ile ulaşsın.. ([email protected]) Kutusu bütün cd leri herşeyi ile vericem.. cillop gibi. :D [signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. [Bu mesaj ozii_x tarafından 03 Ağustos 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iptal ... :D [Bu mesaj asymmetry tarafından 03 Ağustos 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yediğim küfürlerden ve tehtidlerden dolayı satmaktan vazgeçtim :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyi yapmışsın , bizimde şaftımız kaydı oyun çıktığından beri , daraldığın zaman 1-2 gün ara ver gayet iyi geliyor.hörmetler[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar