skyly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Evet bu kill çalma olayınıda çok görüyoruz. Killi çalmak ile çalmamak arasında neler var? 1. si Bir çok insan önemser (ki bende eskiden önemsedim) Frag size değil diğer arkadaşa gidiyor. 2. Ki bu önemli. Belli bir miktar para alıyorsunuz. bu killing spree olaylarını geçice öldürmeniz başına artıyormu para bilmioyrum çünkü böyle ünvanları sahip bi kişi ölünce +400 e kadar varan bir para alınıor oda beyond godlike heralde. Edit: Kill çalarken eğer azıcık canı varken esela 100 canı varken 300 damage veren bir büyü atarsanız adama bu kill çalmaktır fakat karakteriniz bu oyuncuya vuruyorsa(fiziksel damage) bu o zaman kill çalmak değildir .çünkü son atağı sizin yapacağınız ne malum bunu ayarlamak baya zor olsa gerek agilitylerden + herkes bir ortalama 100 150 ping ile oynadığı için saldırtma zamanınıda iyi belirlemek gerek ki buda çok zor. Kill kimindir? O heroyla ilk savaşan adamın en çok canını götünren adamın ve sonunda diğer kişi olmasada öldürebileceği adamın. Mesela rikimaru ward ile bir adamın canını 100 e indirdi sonra kovalıyor diğer kişi buna aa riki kovalıyor yetişeedi diye büyü atarsa bu frag çalmadır çünkü rikinin blinki var ve adam bse e gidene kadar ona 10 kere vurabilir.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 04 Ağustos 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Penthesilea, 03 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki: G3NK isim haklari forumdaki yaklasik 12 kisiye aittir, Dyna ninjaladi ismi! hayır cnm ne alakası var g3333nk diye bagırdık dogrudur ama işin gırgırı idi clan kurma fikri ordaki 12 kişi tarafından cıkmadı simit yemeye giderken düşündük hem siz wowcusunuz alakanız yok hehe bikere girip oynamadınız :) hacıladıgım yok zaten biri clanı kurmalı ben yaptım o işide mis gibide topladık tayfayı :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: skyly, 04 Ağustos 2005 06:50 tarihinde demiş ki: ...azıcık canı varken esela 100 canı varken 300 damage veren bir büyü atarsanız adama bu kill çalmaktır ... evet bi daha ki sefer lich/rhasta/crystal varken düsük dmg'ımla adama vurmaya devam ederiz boylece bu heroların deli hasar büyülerini atmayız, adam kacar ama kill calmazyız... DOTA quake3 değil, kill onemli ama en onemlisi karşı tarafın ölüp parasını kaybettirmek! Ayrıca benim bahsettiğim durumda benim takımmıdaki adamın hp'si yoktu. Belki ben karşı tarafa o büyüyü atmasam olecekti. Kill calmak cok bariz, kasıtlı yapılan bi harekettir. Misal kacamayacağı kesin adama zeus ultisi!! Ya da 2 kişi birlikte keserken 10 hp kalmış kaçamayacağı kesin adama Tinkerın füzesini atmak! Cunku burda asıl olay bu 2 büyü de saçma kullanılmaktadır, yani bariz adam kill almak için harcamıştır bu büyüleri oysa bu iki büyü yararlı kullanılabilirdi. Ama bence asıl dmg'ları büyü olan heroların büyü atması kill calmak degildir. Düsünsenize crystal kacan adama frost nova atıyor adam ölüyor yanındaki ağlıyor kill caldin diye löl... bence bu konular çok daha karmaşık büyü atarsan kill calmak olur diyemeyiz, hem de başlığın dışında bi muhabbete doner Ama goruyoruz oyun kültürü olmayan, warcraft ile dota sayesinde tanışmış kafa basmayan tiplerle dota eğlenceden çıkıyor...(seni quote lasam da bu laf sana değil skyly yalnış anlaşılma olmasın ;) ) Kıssadan hisse bu kill calma acıklaması bence biraz doğru biraz yanlış ama konunu dağılmaması için bence bu konuyu geçelim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: mardox, 04 Ağustos 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Kill calmak cok bariz, kasıtlı yapılan bi harekettir. Misal kacamayacağı kesin adama zeus ultisi!! Ya da 2 kişi birlikte keserken 10 hp kalmış kaçamayacağı kesin adama Tinkerın füzesini atmak! Cunku burda asıl olay bu 2 büyü de saçma kullanılmaktadır, yani bariz adam kill almak için harcamıştır bu büyüleri oysa bu iki büyü yararlı kullanılabilirdi. Ama bence asıl dmg'ları büyü olan heroların büyü atması kill calmak degildir. Düsünsenize crystal kacan adama frost nova atıyor adam ölüyor yanındaki ağlıyor kill caldin diye löl... bence bu konular çok daha karmaşık büyü atarsan kill calmak olur diyemeyiz, hem de başlığın dışında bi muhabbete doner Bende bundan bahsettim iste ve bu kacarken dalma olayınada deinmisim dikkat ederken rikimarunun blinki örneği ile... Eğer kaçıyorsa ve diğer adam hiç bir şey yapamazsa elbetteki vuracaksınız fakat kaçamıyorsa ve kesin öldürecekseniz (burada takım akradaşında ölme riskine sahip değil ise) o zamna normal dalarsın eğer kill sana gelirse şansınadır buna diyecek bir şey yoktur fakat kastren 100 canlık adama 300 canlık bir büyü atarsanız bu çalmaktır. Fakat seninde dediğin gibi istisnalar elbetteki olmuştur. Ayrıca rylai benim en iyi oynadığım herolardandır her oyunda en az 1 kere triple kill yaparım ultisiyle.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar