skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Evet beyler baslıktanda anlayacağınız gibi paticik bünyesinde profesyonel dota oyuncusu var ise hep beraber bir klan kuralım ne dersiniz? Prof oyuncunun zaten klanı vardır diye tahmin ediyorum fakat adımızı duyurmak amacıyla bunu yaoabiliriz. Gecenlerle paticik nickli bir oyuncu gördüm sordum burdanmısın diye o da evet dedi konuştuk falan biraz gerçekten burdan adını unuttum. Oyunun yarısında killi 0 deathi 6-7 idi ve sonra çıktı. Böyle bir adamın patiden geldigini görünce üzüldüm gerçekten. Neyse oynayan varsa bir bakarsa sevinirim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 g3nk die bi klan var zaten pati adına kurulmuş arat bulursun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet biliyorum o klanı birkaç oyuncusuyla oynadım fena değildi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=111592 hatta ben bulayım http://forum.paticik.com/view.php?id=128112 aha bi tane daha[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 03 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla haklısınız arama yapmadım daha önce patide dota varmı diye bakmıştım ama baya bişi çıktı teker teker girmedim birde baya onilne oluyorum battlenette "tr" kanalında hiç paticik adıyla bir clan görmedim. ben klanın adı paticik olur diye düşünmüştüm ondan aramadım özür vallahi :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende orjinal var ama batlnet e giremiorm bide dota ne ya anlamını bi türlü blamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Dotada warcraft motoruyla yaplına birçeşit senaryo. 2 ırk var sentinel ve scourge birbirleriyle 3 ayrı koridorda savaıyorlar. Savasmaları şöyle oluyor creep denen sentinelde küçük agaclar :P scourgede de ghoulllar var. Birbirlerine sürekli saldırıyorlar yaklaşık 15 sn de bir tekrar spawn olup birbirlerine dalmaya devam ediyorlar bu koridorların her birinde 2.şer kule var amacın her bir ırkın baseindeki ana binayı (sentinellerde world tree scourgede frozen throne) yok etmek. Herolarla creepler ynaında savasıyorsun experience alıyorsun falan çok çeşitli herolar ve çok çeşitli büyüleri var. Baya eğlenceli bir seneryo kısacası.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dday gibi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 umarım g3nk sadece orijinaldedir... eurobattle.net'teki g3nk'in çoğu ya gerçekten 13 yaştan ufak ya da akıl yaşları ufak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 önce kendi kendine sormak lazim dota oynayarak ne kadar profesyonel olunur alti ustu ispanyol bi weletin yaptıgı bi map. bari 1v1 de gelistirin kendinizide yurt dısına adam gibi oynamasını bilen birini onderelim.[signature][hline]her gece Canberk bizim evde demişki; Mal gibi insanlarsınız lan siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "profesyonel dotacı" diye geçiyor. Dota oynayarak herhangi bir dalda prof olmak degil. Ayrıca çok güzel taktikler yapılaibliyor birkaç replay izledim hakikaten çok özendim :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şu dotayı bu kadar popüler yapan nedir .Ben şahsem hiç ısınamadım dotaya sürekli aynı adamları aynı şeyleri yapıyorlar.Dday bu oyundan daha çeşitli neden o bu kadar tutulmadı?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: mardoX, 03 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: umarım g3nk sadece orijinaldedir... eurobattle.net'teki g3nk'in çoğu ya gerçekten 13 yaştan ufak ya da akıl yaşları ufak... aynen böle gibi çünkü dün oynadım adamlarla kimseye kötü bişey demek istemıyorum ama adamlar direk laf atmaya falan başladılar noluyoz dedim ya oynuyoruz işte baya bi aşmıştım ben o oyunda.bizim takımı yonetıyıorum ben oraya gidin şuraya gelin falan takımdakıler de full tanıdıklar.bi ara dedım team captain olmaası iyi oluyor diye. adamlar basladılar team kaptanmısın sen şimdi.sana kim verdi bu ünvanı,neden takım kaptanı deılde team captain falan diyolar şaşırdım ya bunlar ne diyo diye. team captain ne alaka diyo bende dedim g3nk ne alakaysa o. ama g3nk turetılmış bi kelime diyo senın kı ingilizce falan diyolar.bende dedım ingilizce ne peki dedim varoluştan bu yana var mı o dil :) hala laf atmya calsıyolar ben susmaya calsııyorum sureklı bişey bende cevap vermek zorunda kalıyorum birisi sus yeter ya diyo :P ben susuyoru m dedıkce hala bişeyler pff dedım artık ya ya bunlar noob ya cocuk yaştalar ya da oyuna dayanamadılar başka nedenı yok çünkü durduk yere bi lafa boyle sataşılmaz. neyse.... skly prof arıyosan ben iyi derece biliyorum. nickim battlenette de aynı SoulCube[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 G3NK adi Paticik Adeks Lan Party'de ortaya cikmistir. `GAAAANNNNNNKKKKKKK` diye bagirarak Dota oynanan bir gecenin sonucudur..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 g3nk mesajları: -bizim takımın hepsi noob -oynamayı bilmiyosunuz yeniliyoruz -ben olmasam yenilirdiniz(yenerken) -ben de olmasam ezilirdiniz(yenilirken) -ben o kadar canini indirdikten sonra mi yapiyon büyüyü. (yardım çağrısını aldıktan gelir gelmez attığım büyüden sonraki yorum... bu arada adam ölüyor kill bana geliyor) -Kac kill'in var ki senin? (counter'dan çıkıp gelmiş dotaya) soulcube senin eurobattle.net 'te nickn de soulcube mü? Edit: bu mesajlar eurobattle.net 'ten orijinaldeki g3nkleri bilmiyorum [signature][hline] [Bu mesaj mardoX tarafından 03 Ağustos 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 g3nkler zaten EuroBattle'dadir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: mardoX, 03 Ağustos 2005 21:01 tarihinde demiş ki: soulcube senin eurobattle.net 'te nickn de soulcube mü? evet dedim ya zaten[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: mardoX, 03 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: umarım g3nk sadece orijinaldedir... eurobattle.net'teki g3nk'in çoğu ya gerçekten 13 yaştan ufak ya da akıl yaşları ufak... buyrun chieftain i benim G3NK clanının herhangi bir sorun olunca bildirebilirsiniz akıl yaşı 13 den ufak kim var clanda merak ettim çoğu diyebilmek için kaçı ile oynadınız clanın?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tmm dynamick zaten çok sık yaşanan bişey olduğu için bizi rahatsız olduğumuzda konuşuruz senle. not: battle.net dediğiniz için orijinal sandım... eurobattle desenize en bastan :D Edit: said: DynamicK, 03 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ...akıl yaşı 13 den ufak kim var clanda merak ettim çoğu diyebilmek için kaçı ile oynadınız clanın? ... şu ana kadar düzgün bir g3nkle karşılaşmadım ama yine de düzgün oynayanlar olabilir diye hepinizi kapsamamıştım... [Bu mesaj mardoX tarafından 03 Ağustos 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 G3NK isim haklari forumdaki yaklasik 12 kisiye aittir, Dyna ninjaladi ismi![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 12? Kimmis 12?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Dunyada pro Dota oyuncusu yok kimse bu dota oynıyarak para kazanmıyor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kore'de kesin vardir. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 köre'de dota oynıyanı linc ediyoalr.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cuce pro olan illa para mı kazancak ? koreye gidip gordun mu linç olaylarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar