SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şimdi tutup 200 küsür dolar verip yeni her bişeyi içinde bir external HD almak yerine tuttum aldım bu 35 dolarlık caselerlerden. Bilmeyenler için açıklayayım bu alet üzerinde sadece IDE bağlantıyı USB 2.0 a çeviren bir kontrol kartından ibaret bir kutu dolayısı ile HD bir süre geçtikten sonra İzmir iklim koşullarıda göz önünde bulundurulduğunda orta boy kömür sobasını aratmayacak derecede ısınıyor. Bunu kullanan yada üflemek ve/veya vantilatörü üstüne koymaktan başka çözüm üretebilmiş olan varmıdır. Bir diğer sorumda yine bu aleti kullanıpta HD i sağ kalan varmıdır "ısınsın o birşey olmaz arada su dök üstüne" derseniz bile kabulümdür. Teşekkürler.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 açık unutup 24 saate yakın çalıştığı oldu halada çalıışpyo ısınmıyomu ısınıyo ama kasadada ısınıyo zaten ? üstünde falan çalıştığı sıcaklık araları yazar ona bak bide yanına deree koy :D not: benim kutuda bi adet minicik fan war sözde içindeki havayı deiştiriyoda bana pek inandırıcı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hdd soğutucular var. onlardan alıp tak bi tane hd üzerine. arım santim kalınlaşır sadece hdd sorun çıkaracağını sanmam.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=H.001.03 buraya bir bak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben de kullaniyorum uzun zamandir, kutunun icinde fan var ama pek ise yaramiyor. Ama usb baglantidan aldigim performansa gore surekli acik kalacak bir durumuda yok hani. Yedeklemem gereken birseyler varsa aciyorum, yedekliyorum, kapatiyorum.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 laptoplarda kullanım dışında ne işe yarıyor ki bunlar?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sadece laptop icin degil, tasinabilir hdd'lerin kullanilabildigi heryerde. Zaten kutunun yaptigi sey de ide yada sata hdd'leri ve cd-dvd okuyucu/yazicilari tasinabilir kilmak. Oyleki bazilari boot bile edilebiliyor. Yanliz usb 2.0 desteklese bile performansi cok cok kotu.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 benim oda arkadasim kullaniyo bunlardan onun herhangi bi sorunu olmadi case aluminyum oldugu icin isiyi direk disariya attigindan fanda koymamislar seninki nasil bi kutu ve isi ne kadar yukseliyo onu belirtsen belki daha yardimci oluruz[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 isinmasi guzel bisi her halikarda isinacak dakikada 7200 defa donen bi civir var icinde sonucta, disari veriyor iste cogu case, yapabilecegin seylerden biri altini yukseltmek olur, en azindan masaya isi verip alip kendi isinmaz kucuk kaucuklar vardi 4 tane her koseye taktim yukseldi biraz benim harddisk oyle onun disinda kullanmadigin her an kapali kalsin, yeterli olur :)[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Olay bu Aliminyum fansız üzerinde hiçbir açıklık bulunmayan caselerden (Everestmiş markası) yeni aldığım için teleşlanmışım sanırım :) kullanıyorum bir iki gündür henüz birşey olmadı erişim hızı falanda gayet güzel alıştık birbirimize. Sağolun hepiniz.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar