Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Telefonu alırken Hazır Kart istedim, Muhabbet Hat verdiler, ikisinin arasında fark var mı dedim yok dediler ama bazı kampanyalarda falan sadece Hazır Kart üyeleri katılabilir diyor. Var mı aralarında fark ? Yoksa ikisi de aynı da birinin ismi mi farklı ?[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 muhabbet hat ı farklı firma sağlıyordu[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 04 July 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 benim kart muhabbet hat ama hattım hazır kart[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yani 0535,0536 ve 0537 olanlar Hazır Kart oluyor değil mi ?[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bi de benim numara henüz aktif değil, ama şu saatlerde 8090' ı arayıp açılması lazım (alırken saat 1 gibi 8090' ı arayın ve sonuna kadar dinleyin dedi ve şu an saat 13:05) ama arıyorum arıyorum, numara kısıtlı diyor (dün akşam da şimdiki mesaj çıkıyordu)[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine [Bu mesaj flyblast tarafından 04 July 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bak 0535 0546 0537 hem hazırkart hem muhabbet hat benim ilk hazırkarttı ama hattı kaybetttim yedek simkart aldım açtırdım aldığım yedek simkart muhabbet hattı ama hattım hazır akrt öyle yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ok. Hala açamıyorum ya...[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 8090'ı arıyorum, Numara Kısıtlı diye mesaj geliyor. Hattı açamadım gitti ya..[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bekleyeceksin açarlar az sonra[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Yok abi ya.. 8090 arıyorum Numara kısıtlı dio..[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Aradan 4 saat geçti ve hala açılmıyor.. Bugün de şansım kalmadı.. OOOOOOOOF OF[hline]Yaw bi tıklamayın şuna.... Yoğun istek üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 4440535 i ara[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bildigim kadariyla hicbir fark yok aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Neyse sonunda açtım Hazır Kart kazı-konuş kartı ile Muhabbet hatta da yüklenir kontör, di mi[hline]Erutan, 04 July 2003 17:25 tarihinde bir espriri yapıp kusturmuş ki: Bulucam o adamı !! .......................... Hangi adam?? KURT ADAM yıhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar