Necro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yahu beyler ne olacak bizim halimiz Soul Slayer ve arkadaşları orc lara geçtiğinden beri hb 3 dk da bir mahvoluyor kendini king sanan arkadaşlar (bazıları öyle :))hb nin için fink atıyolar istediklerini kesiyorlar bu değişme olurmu sizce yoksa bizde mi orclara geçelim[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Daha öncede söz konusu oldu.orcların gücü gerçekten arttı ama artık daha bir çekişmeli,daha bir zorlu oldu pklar.Çokta kötü olmadı bence :-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ya iyide ben pk yapamıom :D ki zaten sağlam bi sin olursa takılyırum peşine valla =)[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tabi adam istedigini keser adam arkasına priest alıyo geliyo tum sazanlar soulu kescem diye ona atlıyo priest arkadan destekliyo adamda kesip kesip kacıyo ne zaman gorsem olay bu![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tadpole Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 +1[signature][hline]imzam yoq yaşım tutmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Sanki biz böyle yapmıyorus alal Parazit malice 1 pot gate gerisi assasian e kalmış :)[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Şuanda serverda harika bir çekişme söz konusu tabiki bir takım arkadaşlar kendilerini pk ya kaptırıp NP transfer yapmadıkları taktirde çok daha iyi olacaktır...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: w00tabulous Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zaten butun serverlarda hemen hemen denge geldi eşitlik söz konusu böle olması sizcede iyi deilmi...[signature][hline]D j W a r t h o G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Değil bence önceden ob ye isteyen istdiği gibi partysi kurup giriyordu herkes orc olmuş kapıya bi dayanıyos ohh bis sürü warrior üstümüze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gambitle pfil olsaydı böyle olmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya ss zaten orc taydı. orc a gecti biraz guclendiler fln dionuzda adam human a gecti np toplıcak die babayı aldı geldi geri gayet ii cekisme var ama bi tek ss ile olcak iş deil[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Yahu adam topladı milleti gitti yanındaki türklerde var forrazzi,dereque var bildiklerim bunlar bide fullmoon da orclara geçti =) zararsız[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 forrazi ve dereque arkadasım onlar zati gecicekti orc a ilk basta baskasıyla char deişmeyi dusunuolardı sonradan bu geciş olayı cıkınca gectiler ss e baglı deiller yane[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hepsi geri gelicekler biras değişlik olsun die geçtiler birde mini wariorlar barbar olabilmek için geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yavaş gelsin geri dereque ve forrazi reelden arkadasım onlar gelmicek onu biliorumda :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 garoofda benim arkım emin olamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben o 2 sinden eminim dedim garoof tan bana ne[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 garoof bana dediğini söyleyim bende sana. biras takılalım soulslayer,ben geçicez dedi soulslayer bu adamları topladıysa geri gelicekler demektir ne uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hayır ss le ilgili bi durum yok ortada ben 1. agızdan soluorum ss in toplaması die bişede yok sadece en kral full debuff forrazi oldugu icin town clanına kaptırmadı dereque de ::puppet:: ve ::commander:: ın kankası die aldı bi durum yokki hernese neye kasıosak :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla bende ne kastığımızı bilmiorum ama bildiğim bişe var bu oyundaki kral priest ARESMAJERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 knightonlineranking.tk girin bu siteye krakotoa da 70 olmuş,dün sabaha karşı czde katliam yapıyodu bence insanlar hala güçlü ss'i czde hiç göremiyom ben nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bütün orcların .... nası orc oluyorlar.adamlar bir kere tipten kaybediyorlar shell giyiyorlar kanalizasyon işçisine benziyorlar. hakkını yemeyim ama warior shell helmet çok kral gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: ReTro, 29 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bütün orcların .... nası orc oluyorlar.adamlar bir kere tipten kaybediyorlar shell giyiyorlar kanalizasyon işçisine benziyorlar. hakkını yemeyim ama warior shell helmet çok kral gözüküyor Aaa öle deme karus mageler çok şirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tiple oyun olmuo playboy mansion mı oynuosun :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ReTro, 29 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki: garoof bana dediğini söyleyim bende sana. biras takılalım soulslayer,ben geçicez dedi soulslayer bu adamları topladıysa geri gelicekler demektir ne uzatmayalım peh peh peh Garoff bizim clanda ve bizim clanın kral warririoru ::ujio::ile kanki adam geldim geri dönmem gibilerinden bişey söledi+insanları s....cez dien adam geri dönermi_?lafını yermi_?[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar