Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Son 1 haftadır dikkatimi çekti bakıyorum sanki kimse paticikte diil :( Yani eskisi gibi değil bir konu açardık bakardık 3 cevap yazılmış? Siz ne düşünüyorsunuz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yaz geldi :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 eee tamam daha dolu olması gerekmezmi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 millet tatilde bilg. den uzak[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hmm olabilir :( mesela en basitinden 3 gün doğum günü çocuğu olmuştum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 walla yağ patlıycam bu yüzden bunalıma gircem bütün gün ewdeyim bi daocta bide burda dış dünyayla baalantım war bi mesaj atıyorum başlık böyle herkesin konuştuğu bişey bile olsa duruo alala yaw lütfen burayı ben attıktan sonra ilk okuyan mesaj atsın nefret ediorum artık mesajımı saatlerce en altta görmekten[hline]trees and I are one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 eeet ya kesinlikle ben de bunalımdayım zate.. Ultima'da acc'de jailda zaten yapcak bisi yok hic ilgi cekisi geikler donmuyo mlsf bohue :([hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 evet eskiden olsaydı bu topice rahat 15 cevap olurdu ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Eh yaklaştık be Orc'cum..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 daha 7 post fln lazım bunu atınca ....[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Doldurcaz yani diyorsun illa 15[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tatil yabıyorlar sıcaktan bayılıyorlar karpuz yiyorlar peynir ekmek canım çekti şimdi ya :D[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bense bizim aileden izin koparmaya çalışıyorum kız arkadaşda kalmak için :)[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 euehue son 2 post :) zaten şimdi kuşadasına yolculuk var :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bittimi?[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 korkma ben varım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yetiştiler yardıma[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ehe kanbersiz düğün forumsuz senko olmaz dimiii işte geldim burdayım her işte ustayım[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hala burdayım rogmanın p 166 sıyla nete girmeyi başardık xechelon rogman ve mortis de selam söylüyor vs. :p yalnız makine 4 yıldır çalışmıyordu, jumperı falan yoktu nası çalıştırmaya kastık anlatamam hehe :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Takviye güç.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya yaz geldi evde oturan adam ya da bayan yok herkes geziyor yazın tadını çıkarıyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 mlsf ben cıkaramıyuom bohueee[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 biz varız o var şu var shubo var[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya ben burdayım ama yazmıyorum hiç bişey üşeniyorum açıkçası post atmaya :) sıcaklar bunalttı beni zaten tatilimi de 1 hafta yapabilicem (o da belki böhübüçhüh) :( :([hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 aaah aaah :([hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar