king_asil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 2 senden bellı bu oyunu oynuyom su olayı cosemedım adamlar catır catır shard yapıyolar gozumle goruyom ama bn yapamıyom sansmı yoksa bır taktıgı mı var bu upg nın ama bır keresınde +7 wizard +8 yaptım ama dıkkatımı ceken bıse oldu adamın bırıde yapıyodu adam 5 de upg basardı yane sarı ısık yandı sonra ben blsedd ı bastım +8 oldu acaba bole olabılırmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arama yaparsan forumda upgradle ile ilgili 4876347863 tane farklı yöntem bulabilirsin.Hiç birinin garantisi olmamakla birlikte,bir çoğuda hurafeden ibaret.Bol şanslar......[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arkadasım .. ıtemLerı Bas gıtsın.. bir yoLu yok...Şans işi...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hani o werıLen upg. tatıkLerı 1 OLUR 2 OLUR 3. DE olmaz ama o taktıkLerı dene.. aMA ßence şans işi...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Önemsemeden nasıl olsa yancak diye basarsan büyük ihtimal upgr. oluyor.[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Shakkil, 04 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki: Önemsemeden nasıl olsa yancak diye basarsan büyük ihtimal upgr. oluyor. löl.. Ben hep öyle basıyodum. 5-6 parça bişi yaptım son 4 denememde malesef hepsi yandı. Dediğiniz gibi şans işi...(tabi bi gm bulup upgrade ettirebilirsin...(iş real paraya bakıyo bu oyunda.. ))[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 04 Ağustos 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar