HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Top 10 NP gainers today (Beramus) Clan Nation Name Total Gained AsiaNHeroeS™ ElMorad TankerJR 90604 +47196 AsiaNHeroeS™ ElMorad Hera_Xul 50604 +15067 dikkatimi çektide bu tankerjr sanırım bizim forumdan(günahınıda almak istemiyorum kimsenin). iyi transfer çekmiş valla ne diyelim. diger nickte yabancı gelmedi aslında. http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=7d97a102790dcdca7ca363a7fd596057&showtopic=5818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 np transfer gayer lamer ve ezikce bi olay sen oyunu millete sekil yapıcam die oynuosan olcaa bu ne var yani 2 pot basıp of ulan olduremedim ne hayvanmıs giib kendikendine geiklere dalmak icin oynamıosan normaldir.[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hangem_high Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Turklerden nefret etmek icin neden mi istiyossunuz?[signature][hline]satılık char hangem_high kasarhood lvl:60 np:110xxx sever:beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kolpa bişey anlamadım dediginden de neyse .. headshot headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 :):) Aynı mesajı ben atmıştım Knightonlineranking forumuna. Günahını falanda aldığın yok gayet bariz NP transfer. Yapılabilecek en noob iş. Çoğumuz bu oyunu belli biryerden sonra sadece NP için oynuyoruz, havadan gelen NP ile kimse büyük oyuncu olmaz. Ayrıca böyle işler yapan adamlar her haltıda karıştırır. Böyle devam edin beyler günde en az 4000np yapın, belki birkaç noob a hava atarsınız.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 http://img66.imageshack.us/img66/6097/antyturkpendant6pg.jpg bu da benim gozume carpanlardan bu kadar mı nefret edilir olduk ya çok acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: wsadad, 01 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki: http://img66.imageshack.us/img66/6097/antyturkpendant6pg.jpg bu da benim gozume carpanlardan bu kadar mı nefret edilir olduk ya çok acı... koptum gülmekten...ancak çokda üzüldüm:(([signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aynı tepkiyi bende verdim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok ya türklüklükle fln alakalı olarak koymamıştım bu forumdaki tankerjr la aynı mı diye sormak için koydum asıl. clanlar farklı ama adam galiba aynı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: HasanGraver, 01 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki: yok ya türklüklükle fln alakalı olarak koymamıştım bu forumdaki tankerjr la aynı mı diye sormak için koydum asıl. clanlar farklı ama adam galiba aynı . Aynı adam yeni klan. Klanında durumu farklı değil işi tüm klan ekipce yapmışlar galiba. Clan Nation Total NP Gained AsiaNHeroeS™ ElMorad 1372921 +402291 Milleti salak sanıyorlarya ona yanıyorum :)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hera_Xul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi günde 15 k hayal gibi gelebilir ama 4 saat süren bir savaşta kasılmıştır(2.5 saat kadar invasion).kimseyi inandırmak zorunda hissetmiyorum ama cevap hakkı doğmuş.beramustaki orc oyuncular az çok tanırlar assasin debuffer partimizi.[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:36xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 e oha yani bariz belli 400k np 1 günde yuh diorum başkada bişiy demiyorum[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hera_Xul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmm bir klanın bir günde 400k np si yapmasıda hayal değildir öyleki klan kurulalı 2 gün oldu yani düzeltmek gerekirse 1.3 m np 3 günde toplandı.ilk kurulduğumuz günkü artışımız 900 k sanırım onu konuşmak daha mantıklı olur .[signature][hline]Nick:Hera_Xul Server:Beramus Level:60 Class:Paladin Clan:JusTown Np:36xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Hera_Xul, 01 Ağustos 2005 20:19 tarihinde demiş ki: hmm bir klanın bir günde 400k np si yapmasıda hayal değildir öyleki klan kurulalı 2 gün oldu yani düzeltmek gerekirse 1.3 m np 3 günde toplandı.ilk kurulduğumuz günkü artışımız 900 k sanırım onu konuşmak daha mantıklı olur . Ko tarihinde bir günde 45.000 Np kazanan oyuncu yok.(MIC'e yanlışlıkla GM 90.000 bin vermişti ertesi gün 9000' e düşürdü) Yapacağınızı yapmışınız zaten. Efendi gibi kabul edin. 45.000 NP günde yapabilen bir adam, 6 aydır sadece 45.000 yapmıştı aynı şekilde sende. 1 günde 15000 np yapabilseydin, şu anda basit bir hesapla 1.2M np sahibi olurdun. Özetle kimse salak değil. ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Günde 15k yine mantıklı kabuledilebilir... -ki yine de çok zor 15k NP yapmak- Hiç NP kaybetmeden 250 adam öldürceksin, breth/ piana yı savaşta işgal ediceksin, Cyristal' den NP alıcaksın falan filan... 47k NP bi günde imkansız...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Murtaza, 01 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: Günde 15k yine mantıklı kabuledilebilir... -ki yine de çok zor 15k NP yapmak- Hiç NP kaybetmeden 250 adam öldürceksin, breth/ piana yı savaşta işgal ediceksin, Cyristal' den NP alıcaksın falan filan... 47k NP bi günde imkansız... imposible is nothing fln deermişim...tabiki yaplır ama bug ve hile,hurda yöntemiyle...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim asıl merak ettigim kaç para bayıldınız bu olaya? bide niye salak gibi para verdiniz? yani oyundan ne gibi bir beklentisi kalır ki insanın geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: HasanGraver, 01 Ağustos 2005 20:50 tarihinde demiş ki: benim asıl merak ettigim kaç para bayıldınız bu olaya? bide niye salak gibi para verdiniz? yani oyundan ne gibi bir beklentisi kalır ki insanın geriye? Güzel soru alında ama, şorun şuki bu tip adamların bir beklentisi yok oyundan. Tek amaçları adam gibi oyun oynamak istiyenlere zehir zıkkım etmek oyunu.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:64xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: wsadad, 01 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki: http://img66.imageshack.us/img66/6097/antyturkpendant6pg.jpg bu da benim gozume carpanlardan bu kadar mı nefret edilir olduk ya çok acı... Çok hoş ya,bi arada şey vardı "Too Many Turks Logged In" Oda güzeldi,neyse gw rulz ehm.(daa başlamadan reklam yapayim =) )[signature][hline]BuzkirpisiHatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MerLinas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 mage charimi biraktim ustume aldim gmden izin war. hadi eywallah. eger inanmiosaniz yazin gm yede banlatin beni. LOL roflmao etc etc :)[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active TankerJR / Beramus / 61 Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Jander sen ezik degildin eskiden ya,kaksımı dustu kafana oO Mage ini lvl 50lerdeyken 60 yapıyorum falan diye sevindigin zamanları hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yalız anty türk pendantın altında ring yazıor :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Buzkirpisi, 01 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: Jander sen ezik degildin eskiden ya,kaksımı dustu kafana oO Mage ini lvl 50lerdeyken 60 yapıyorum falan diye sevindigin zamanları hatırlıyorum. bu o jander diil galiba. janderla 2 kişi oynuyordu , bizim bildigimiz jander bu olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MerLinas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaslar biliyorum herkes simid yokh lamer yokh baska bi sey dieCekhsiniz.. Benim olayim Gm ile alakali Ben uzun zamandir Irk degiştirmek icin Gm ile Gorusuyorum.. Cafedeki elemanlarin hepsi orc ben humanda kaldim. ama KE ye gecilecegi icin bana gusel bi cewap werilmiyordu.. Bende dedim benim mage waR y7a onunla oynayaCam Benim Npsleri ona aktarin humandaki Yada OIrc magedeki Npsleri Kendi charima aktarayim dedim.. Bilenler icin orc magemin ismi ::tamu:: bilen bilir.. Tamam Heryerde Transfer die geciyor eweth bu bi transfer ama yinede benim emegime dayali bi transfer magemdeki npsleri human charima aktardim we artikh human olarak oynamaya dewam edeCem.. Konu SadEce Bu Ha ister Noob diyin ister app yani ne derseniz diyin ben beleşten nps kazanmadim.. Orc iken bastigim townlardan aldigim npsleri geri aldim o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Olay biraz garip değil mi? Ben Assassinle hergün Town spike yapim, günde 3k NP yapim. Ondan sonra o NP leri Warrior a aktarayım?..[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar