Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birbirimize zaman tanıdık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız bu kadar kişi; "bitti git başkasını ara unut onu ne lan böyle işmi olur "gibi msjlar atmış. bide bunlar barışırsa adam nedese haklı bize:)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
yok abi siz ozgurce yorumunuzu yapın bunun için actım topiği :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 04 Ağustos 2005 04:11 tarihinde demiş ki:
yok abi siz ozgurce yorumunuzu yapın bunun için actım topiği :)

peki sen bilrisin. hiç şansın yok :-)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
aaaaaaaaaaa bu kadar da deill :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
kaşındın ama napim ;) şaka şaka hayırlısı diyelim.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
eheu saol[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...