Conlan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Orcların hiç senaryosu yokmu customdaki ve bonus camp tekiler hariç? Bilgisi olan varsa yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yok orcların senaryosu 1 bölüm sürüyor ama arada sırada blizzard.com a bak orada 2nci ve 3üncü bölümleri yüklenebilinir olacak.[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bildiğim kadarıyla Undead senaryosu bittikten sonra orc senaryosu açılıyor.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 orc senaryosu açık..[hline] Never was and never will be.. [Bu mesaj zlorwf tarafından 30 June 2003 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Nasıl yani? Orcların senaryosu sadece 1 bölüm? Blizzarddan bölümleri indirecekmişim. Link verebilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ya o bölümü bitirin herşey yazıo bir bölümü bitirmeye üşenmeyin ya:)[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 orc ların ilk bolumunu bitirince bi ekran cıkıyo ilk bolumu bitirdin ikinci we ucuncu bolumlere blizzard nokta komdan ulaşabilirsin diyo ama sanırım paralı ole bi eşeklik yapmş olablirler ztn sıkıcı bi senaryosu war elf ler iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Yok yok paralı değildir. Sizi sitelire bakmaya zorlamak için zaman aralıkları ile çıkaracaklar:)[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Khanum, 30 June 2003 14:18 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarıyla Undead senaryosu bittikten sonra orc senaryosu açılıyor.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Evet dediğim gibi Undead campaing'den sonra Orc senaryoları başlıyo.[hline]Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 iyide bi chapterlik[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 2. ve 3. chapter parali degilmis, beles olarak indirilebilirmis official siteden fakat daha beklicez gibi duruyor...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ya undeadden sonra orc başlıyo dediğiniz normal war3. Ben frozen thronedan bahsediyorum. Orcun tek bölümünü bitirdim ve çok zevkliydi, hatta bana göre rezalet ft senaryolarına göre en iyisiydi, hem zorluğu abartılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar