wEll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 suan utangaclıktan oluyorum...bu olay 5 dakika once oldu. :-O intihar etmek zorundayım asıl zoruma giden beni uyaran kadının kızına aşıgım ben.... öldürün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 OHA[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehue.. Vurdun son sese Zevkin doruklarında Farkında bile olmadın ehue.. güzelmiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 film oldugunu nerden biliyosun deseydin.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 muahahha inkar etseydin filim değil gerçeği var deseydin[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 umarım sahin abimizin filmlerinden deildir.:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 @cintonick: hauehuaehuaehaeuhauehuaehuaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya suan cok kotuyum yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bizim komşularda "biz de isteriz bizde isteriz" diye yell geçiyor.Bizim oraya taşın sen en iyisi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Vizyon bölümüne taşınmalı[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim direk annem olay sırasında yakalamıstı hemde filmin en münasebetsiz posizyonda...bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ee, utanılacak ne var ki cinsellik doğal ve insanın elinde olmayan bir dürtüdür[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 desene senin suc dosyası baya kabarıkk :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler [Bu mesaj unaccompanied tarafından 02 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 agahajahsa cok iyi ya, boyle bi uyari yapicak kadin da cesaretliymis.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o değilde sen niye sesi bu kadar açıyosun ahaha?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 demekki rahatsiz edecek boyutta izliomussun:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Jester, 02 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ee, utanılacak ne var ki cinsellik doğal ve insanın elinde olmayan bir dürtüdür Aynı zamanda özeldir.Apartman çapında değildir :)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 olm 5+1 varsa bari sesini kokleseydin :D bu arada o kızı da unut artık sen zuahahhahah[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe ben sırf bu işler için 50 milyon bayılıp kulaklıl aldım :D[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ses seda kesildi intahar etmiş olmasın lan :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: wEll, 02 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: suan utangaclıktan oluyorum...bu olay 5 dakika once oldu. :-O intihar etmek zorundayım asıl zoruma giden beni uyaran kadının kızına aşıgım ben.... öldürün beni HAYWAN :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Shadowcast, 02 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: Jester, 02 Ağustos 2005 21:06 tarihinde demiş ki: ee, utanılacak ne var ki cinsellik doğal ve insanın elinde olmayan bir dürtüdür Aynı zamanda özeldir.Apartman çapında değildir :) sper yorum ya helal olsn ikinci yorumu yazana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yapıcak bişi yok kardeş.. sçtın...[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yalnız daha oncede anasına yakalanmıs yani komsusu annesine solesede annesi pek bi tepki gostermez -ayse hanım sizin oglan bole bole -sorun yok en buyuk hobisidir babasıyla birlikte izler bazen.. yazlnız saka maka babasıyla izleyen arkadaslarım var[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: unaccompanied, 02 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: yalnız daha oncede anasına yakalanmıs yani komsusu annesine solesede annesi pek bi tepki gostermez -ayse hanım sizin oglan bole bole -sorun yok en buyuk hobisidir babasıyla birlikte izler bazen.. yazlnız saka maka babasıyla izleyen arkadaslarım var zuyahaha allah cezanı versin lan parodiye gel[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar