ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 beyler beramusta oynuorum 2side aynı fiyat sizce hangisi daha çok para eder rol mü yoksa shard +7 mi yardım lutfen[signature][hline]-Beramus- -Leiath- [Bu mesaj ConYTurK tarafından 01 Ağustos 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dandanakan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ROL tabi ki... 50 AC +7 DEX +7 HP ekstradan gelen SP bonus,LRiRC yi saymasam bile bu youndaki en manyak itemlardan biri olduğu kesin... +7 Shard çok daha kolay bulunabilecek bir şey...2 tane +7 Shard bir ROL eder mi,o bile şüpheli...Bence etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eyw kanka saol -Leiath- [Bu mesaj ConYTurK tarafından 01 Ağustos 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2 tane +7 shard 1 rol u bırak verdii hp bonus u bile etmez ama fiyat olarak bakarsan areste kafa kafaya deişecek adam bulursun tabi rol u sen vericeksen :D onu gecte her turlu rol en kral item rol + roc + wp kralını tanımam[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ROL için +8 shard verilir...[signature][hline]impossible is nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: DarkThunDer, 03 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: ROL için +8 shard verilir... Yok canım o kadarda değil.Beramusu bilmiyorum ama aresde fiyatları; ROL : 15-18 gold bar Shard +8 : 30-45 gold bar[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi gold barın tanesi ne kadar ki?? Bilmiyorum cahilim :P[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 100 milyon[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: BuRiAL_TR, 03 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki: said: DarkThunDer, 03 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: ROL için +8 shard verilir... Yok canım o kadarda değil.Beramusu bilmiyorum ama aresde fiyatları; ROL : 15-18 gold bar Shard +8 : 30-45 gold bar ohaaaaaaaaaa bu ne lan diezde 400m rol ama +8 shard priceless[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi 100milyon mu obaleeee abi peki gold bara nasıl cevircez? kac ayar bu :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aynen aresde öyle.Bir ss vardı gördünüz adamın inv de 450 tane blue chest var daha ne diyim herkesde forgetten dan düşen silahlar falan filan. [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 03 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ConYTurK, 01 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki: beyler beramusta oynuorum 2side aynı fiyat sizce hangisi daha çok para eder rol mü yoksa shard +7 mi yardım lutfen tabiki ROL...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende rol derım ama sunud amerak edıom aresde forgotten ne kdsr tamalndıkı pıyasa full dolu ve ınn de 450 tane saklayan var anlayaamdım ya hanı gunde 5 tane oluor desek ve 450/5 desek 90 yapr ya bu forgotten 3 aydır var mı kı ve ne kdr zaman oldu bıtırılmeye baslayalı bence orda da bı sroun var haa !![signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Neyini hesaplıyonuz basbaya dupe işte[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar