Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ring of life m ushard +7 mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler beramusta oynuorum 2side aynı fiyat sizce hangisi daha çok para eder rol mü yoksa shard +7 mi yardım lutfen[signature][hline]-Beramus-
-Leiath-

[Bu mesaj ConYTurK tarafından 01 Ağustos 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ROL tabi ki...

50 AC
+7 DEX
+7 HP

ekstradan gelen SP bonus,LRiRC yi saymasam bile bu youndaki en manyak itemlardan biri olduğu kesin...

+7 Shard çok daha kolay bulunabilecek bir şey...2 tane +7 Shard bir ROL eder mi,o bile şüpheli...Bence etmez...
Mesaj tarihi:
2 tane +7 shard 1 rol u bırak verdii hp bonus u bile etmez ama fiyat olarak bakarsan areste kafa kafaya deişecek adam bulursun tabi rol u sen vericeksen :D onu gecte her turlu rol en kral item rol + roc + wp kralını tanımam[signature][hline]AccuraCy_Lord
ANCIENTS
Ares 1 - 2
Assassin
LeveL: 6x
Mesaj tarihi:
said:
DarkThunDer, 03 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
ROL için +8 shard verilir...

Yok canım o kadarda değil.Beramusu bilmiyorum ama aresde fiyatları;
ROL : 15-18 gold bar
Shard +8 : 30-45 gold bar[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
said:
BuRiAL_TR, 03 Ağustos 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
said:
DarkThunDer, 03 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
ROL için +8 shard verilir...

Yok canım o kadarda değil.Beramusu bilmiyorum ama aresde fiyatları;
ROL : 15-18 gold bar
Shard +8 : 30-45 gold bar

ohaaaaaaaaaa bu ne lan diezde 400m rol ama +8 shard priceless[signature][hline]unholy ownz u

kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
Aynen aresde öyle.Bir ss vardı gördünüz adamın inv de 450 tane blue chest var daha ne diyim herkesde forgetten dan düşen silahlar falan filan.

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 03 Ağustos 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ConYTurK, 01 Ağustos 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
beyler beramusta oynuorum 2side aynı fiyat sizce hangisi daha çok para eder rol mü yoksa shard +7 mi yardım lutfen
tabiki ROL...[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:4x
Mesaj tarihi:
bende rol derım ama sunud amerak edıom aresde forgotten ne kdsr tamalndıkı pıyasa full dolu ve ınn de 450 tane saklayan var anlayaamdım ya hanı gunde 5 tane oluor desek ve 450/5 desek 90 yapr ya bu forgotten 3 aydır var mı kı ve ne kdr zaman oldu bıtırılmeye baslayalı bence orda da bı sroun var haa !![signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: SuddenDeath
LvL:61
np:17xxx

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
  • Yeni Oluştur...