lamerofevil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 x2 de char kasacak arkadaslar aranio Char adı : LamerOfeviL Level :38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 charı kasınca bizim karımız Ne oLacak???[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sevaba girmiş olacan. lunar gate te yaptığın bug abuse affolmuş olacak[signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ARKADASIM ßEN BUG YAPMADIM... ORASI EL MORADLARIN BOLGESİ AMA AYRIYETEN ORCLARINDA GUVENLI BOLGESIDIR... BEN HERKESE ATAC WEREBILIRIM AMA EL MORADLAR BANA ATAC WEREMEZ CUNKU GUVENLI BOLGE OLDUGU ICIN... BİLMIOSAN SIMDI OGRENMIS OLDUN.. BASKA BİR PROBLEMIN WARSA YARDIM OLAYIM...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 savaş sırasında orayı kullanman hile durumuna düşüyor bunu herkes biliyo sitedede yazmışlar. ceza olarakta np ni 100 e düşürüyolar bunuda herkes biliyor![signature][hline]Nick=BufferTR.... :Hoody: Lvl=60... 61 Clan=Sex Machines.... New_0rder Job=Paladin.... Kasar Hood Np=42xx....22xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 NEDEN DUSMEDI O SAMAN ARKADASIM ACIKLARMISIN.. CUNKU HILE YAPMADIM ... KNIGHT ONLINE I BILENLER ßenI ANLARLAR SATEN.zzzz[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben yapabilsem yaparım ama gm ler -.- . ranking de bile bi sürü yazı çıktı orda sen hala niye 100 e indirmediler diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 işte GM leri knıght onlıne ı bılıolar dıe yapıolar demı.. Gmlerde ßenım hİle yapmadıgımı anladıLar.. nese konuyu sabtırmayaLım . Nerden Nereye[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerofevil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kisisel kavgalarinizi bi yana biraksanizda bize char kasmada yardimci olsaniz olmezsiniz herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PyRamiD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Senin o güvenli bölge dedğin yerde kaç kişi ban yedi biliyo musun? Bkz : KimBuPisLik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 konuyu saptırmayın. başlığın özüne dönün. :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar