unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 olum cezasina karsi olmama ragmen : • Bir diğer iddiaya göre PETKİM ihalesini alan Uzan Grubu, gereken parayı İmar Bankası'ndan alarak önceden tedbirini aldı. Ancak bu arada aktif yapısı bozulan bankanın yönetimi de istifa ederek ilgili kurumları hukuki ve zorlu bir yola sürükledi. İmar Bankası'nı devlete bırakarak mevduat ve kredi alacaklarının sorumluluklarını halkın sırtına yüklediler. • Ancak İmar Bankası'nın eski yönetim kurulu üyelerinin istifa etmelerinin hukuki olarak, daha önce yaptıkları işlemlerden tüm mal varlıklarıyla sorumlu tutulmaları durumunu ortadan kaldırmayacağı da belirtiliyor. http://www.milliyet.com.tr/2003/07/04/ekonomi/aeko.html[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bi suç işlendiğinde cezası verilir verilmiyorsa suç devletindir gelen de koyar giden de..[hline]
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Çaresiz kalan aciz bir devletimiz var . İşte kanıtı yukarıda daha ne diyelim :D[hline]Mixed Website
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bir acik var resmen abuse ediyolar ama milyon tane sebebi var, yani bu artik cigirindan cikmis ama devlet halkin ozel bankadaki parasini garanti etmek durumunda dusunsene kimse bankaya parasini yatirmadigini yastik alti yapip dolarin firladigi gunleri hatirla bi? yani bu 2 tane salak kendi bankasini hortumlayip devlete atsa bile toptan olarak butun bu sistemin devlete katkisi 2-3 kat daha fazla[hline]
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 el koydular zaten imar bankasina. adim adim cziyorlar uzani.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ihaleyi uzana vermeleri iyi oldu. Şahsen ö ödemeyi yapabiliceeni onu ypsa bile banka teminatıbulabiliceeni sanmıyorum. Devlete para kaynağı olcak. Akıllıca bi hareket ki ekonommistler de bunu belirttiler. Ha uzanı asalım tabi o ayrı bi konu.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 uzan kendisi kaşındı! o kadar lafı bana saysalar bende adamın açığını bulur, yakarım çırasını. ama ötekilerde az dıııtt değil.. sadece uzanı değil, baştaki tüm dıııııtt herifleri asmak lazım! hepsi birbirinden dıııtttttt![hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
De-Jeavu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Pek şaşırtıcı değil.Hatta çok gec alınmıs bir karar olarak ta gösterilebilir...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ..... “[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 imar bankasına iyi olmuş :) zamanında yüksek faiz veriyoruz diyip milleti kandırdılar sonra ortalıga imar bankası batıyo laflarını çıkardılar millet faizdeki paralarını faizini almadan çekmişti korkudan tabi bu kadar süre bankada kalan parayıda cem uzanlar misler gibi kullanmıştı hemde 0 faiz vererek :)
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Uzanlari asmali valla adamlar acaip dolandirici. Babasini bile bilirim ben :D Insaat yapıcam diye parayi alir sonra yarıda birakip kacardir ohh az adi insanlar degil onlar !!
Öne çıkan mesajlar