Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İhbar Etmek??

MOSAD

Öne çıkan mesajlar

İllegal wow sunucularını, örneğin kopya cd satışı yapan siteleri...vs ihbar edebileceğimiz bir kurum var mı? Varsa site adresini veya telefon numarasını söyler misiniz?
Bu konuyu buraya açıyorum çünkü bir kaç paralı illegal wow serveri hizmeti veren site biliyorum ve bu insanları ihbar etmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun odeme yaptim ben avrupa icin,aylik 22,10 YTL.
Bu fiyat cok az daha asagiya cekilse ve insanimiza daha detayli ve turkce bilgilendirme yapilsa eminimki halkimiz free sunuculara cok da fazla itibar etmez.
Ama su bir gercekki bir Alman yada bir Ingiliz'in senelik geliriyle bir Turk'un senelik geliri arasindaki fark yuksek![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

free sunuculara ragbet edilmesinin değişik sebepleri var ...

1.) orj. wow bulamamak, internetten alışverişe sıcak bakmamak adamlar getirsin ben gidem D&R a alıp gelem sorgusuz sualsiz , olayla fazla uğraşmayam diyip te wow bulamayanlar ...

2.) free sunucu orj wow gerektirmeyip 100 YTL çıkar sağlaması ...

3.) aylık 10 isteniyor 22.5 yerine böylecede lamerler den kurtulunuyor ...

4.) ve bende geçerli olan herşeyden önemlisi ise official server da herşey çalışıp ortam vs iyi olduğundan oyuna para verdiğinden vede aylık ücret verdiğinden dolayı oyundan kesinlikle kopamıyorsun benim gibi bağımlılık katsayısı çok yüksek olan gördüğü herşeye addict olan bir adam için orj. server hayatının bitmesi demek o yüzden free de tercih edilebiliyor ...

ama birilerinin de kendi yapıp emek vermediği birşeyden çıkar sağlamasıda pek doğru değil açıkcası ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben onu bunu bilmem ama burada yazıyorum www.mix.gen.tr aylık 10ytl karşılığında illegal hizmet veriyor. Illegal serverlara ses çıkarmazdım ama adamların bide bundan para kazanması biz orjinal alanları resmen salak yerine koymaları anlamına geliyor bana göre..
Forumlarında açtığım konuda ise adamlar senin gibiler çok geldi buraya diyerek kendi çaplarında eğlendiler. Ben gerekli yerlere gerekli duyuruyu yapmaktan aciz kalmicam.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Tam emin değilim ama eğer serverlar U.S. ve Kanada dışındaysa kanun dışı olmuyordu ve bu serverlar biz sadece orijinal cd'si olanları alıyoruz derse EULA'ya da aykırı davranmamış oluyor. Böylece de paçayı yırtıyorlar :)
Sanırım çok bir etkisi olmaz.

Türkiye'de BSA var yazılım korsanlığına karşı ama o bahsettiğin server'a karşı nasıl bir yasal işlem yürütebilirler ki?![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mardox, 03 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
Tam emin değilim ama eğer serverlar U.S. ve Kanada dışındaysa kanun dışı olmuyordu ve bu serverlar biz sadece orijinal cd'si olanları alıyoruz derse EULA'ya da aykırı davranmamış oluyor. Böylece de paçayı yırtıyorlar :)
Sanırım çok bir etkisi olmaz.

Türkiye'de BSA var yazılım korsanlığına karşı ama o bahsettiğin server'a karşı nasıl bir yasal işlem yürütebilirler ki?!

Dediğin doğru ama yazılım hakları sahip bir şeyi para ile hizmete sokar veya pazarlarsan bildiğim kadarı ile yasal işlem yaptırma hakkına sahipsin..[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mail attim Blizzard'a bu konuda MOSAD. Ve aninda cevap geldi, cok tesekkürler biz böyle durumlardan nefret ediyoruz ve bu olayi cözücez diye.

Ama adamlar daha sunuculari acik tutamadiklarindan ilgilenemediler heralde : /[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Blizzard Mixgen'nin hostuna bi mail attıktan sonra görürüm ben o Mix'i :)
Genelde bu tarz olaylarda direk olarak serverla ugraşmıyorlar..
O serverın bulundugu Host'a bu serverı kapatmazsanız yakarız çıranızı diyorlar pat serverın fişleri çekiliyor hosttan :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...