Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyunu dl ettiin sitede videolar var ki?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dig .iso image'ını webe koyabilirim ama bağlantıma tecavüz ederseniz kaldırmam gerekebilir.. kısa bir süreliğine buyrun: sağ click - download (ben kaldırdıktan sonra isterseniz ö.m. atın, tekrar koyarım. kaldırıcam çünkü yakında format atıcam.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu ses dosyası mı şimdi? yoksa cdnin tamamı mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bad mojonunki de var mı birinde ya atıverse??[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Oyunun sonunda Deniz Ince diye birine teşekkür edilmiş :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha tikat etmedim :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu CD nin tamami dedidigni indirdim , win rarla dizine cikarttim malsef calişmıyor dig exe diyince dos acilip windowsa donuyor neyi eksip yaptım acaba?[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hemen söliyim ya bir cd ye tamamen burn ediceksin onu ya da scummVM yükleyip o extract ettiğin klasörü bulacaksın onun yardımıyla çalıştırıcaksın.İlkini yapman tercihimdir çünkü sesler daha iyi geliyor sanırım ancak cd rom takılıyor devamlı o yüzden bende rahatsız olup ScummVM'ye geçtim.Ayrıca digital ses var galiba oyunda eheh yoksa ben mi serap gördüm sound ayarlarını yaparken öyle bişeyle karşılaştımda.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kaldırmam gerekti.. üzgünüm. hala isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cok tesekkurler fakat eksik soylemissin.CD ye burnu winrar dan cikarip mi yapyim yoksa cikarmayayipmi?yani extract edilmiş halinimi koayim cd ye yoksa edilmemişmi (win rarli halini)[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Neyse yaptim saolun fakat bu sefer hiç ses yok bu problemi cozebilen varmi?[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar Müjde ses sorununu hallettim.Audio setup unu yapinca oluyor.girin auido setup a custum setup i secin ordan sound blaster in son secenegi sonra butun altindaki portlari default yapin sonra test sound ses geliyorsa tamamdir esc yapip save edip cikabilirisinz[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bad mojo yok mu arkadaşlar yaw?[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Tamonikiden, 03 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar Müjde ses sorununu hallettim.Audio setup unu yapinca oluyor.girin auido setup a custum setup i secin ordan sound blaster in son secenegi sonra butun altindaki portlari default yapin sonra test sound ses geliyorsa tamamdir esc yapip save edip cikabilirisinz emin misin? dosyaları bulamıyorum diye uyarı loglayıp duruyo oyun sırasında Scummvm?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hehe eminim son ses oynuoyrom demoalr dahil.SCUMMVM siz yanliz benimki.Bu Topice kendi CD uploadunu veren arkadaşın dosyasi yanlız benimki.SCUMMVM siz calisiyır dediklerimi yaparsanız sesli oynasınız[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 e cd uploadıyla heralde yani ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Tamonikiden, 03 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki: cok tesekkurler fakat eksik soylemissin.CD ye burnu winrar dan cikarip mi yapyim yoksa cikarmayayipmi?yani extract edilmiş halinimi koayim cd ye yoksa edilmemişmi (win rarli halini) tabikide extract edilmiş halini burn yapıcaksın cdye onuda akıl edersin diye sölemedim :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehe az daha Rarli halini ypaiyorum sonradan olmaz oyle dedim kendi kendime yoksa son boş CD di :D[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: kingpin, 02 Ağustos 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Oyunun sonunda Deniz Ince diye birine teşekkür edilmiş :p iyi dikkat et bitirdikten sonra hayal görmediğimi bana ispatlayın :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 salında casti hiç okumadım bile :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar