Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Soru

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

1)Parti troll keserken ben malice ve slow atıyorum..Bunun yararı olduğunu biliyorum..Peki mana clear magic vurmayan yaratıklara işler mi? Mesela troll ya da goleme mana clear atsam yararı var mı?

2)Reduce Scroll itemin ihtiyaçlarını kaç puan düşürürür?

3)Enchant basılması için itemin grade'i kaç olmalıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

1)Sanmıyorum

2)Onuda Bilmiyorum Ama KESİNLİKLE BASMA.Çünkü Reduce Basarsan Diğer Scrooları o iteme basamazsın.

3)Enchantı istedğin zaman basarsın herzaman + nın bir eksiğix2 stat verir yani diyelimki giysi +7 hp bonus bastığında 6.2=12 hp bonuslu itemin olur. Ayrıca normalinin olma şansı çok düşüktür bu yüzden mutlaka Blessed enchant bas ve kesinlikle +7'ye kadar sabredip öyle bas.

[Bu mesaj Fortuna tarafından 03 Ağustos 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) Hayır işe yaramaz
2) tam olarak bilmediğim için cevap veremicem
3) Encantı şimdi şöle söliyim mesela sen +6 yapmak istiyosun encantı +6 basıcan +7 yapmak istiyon +7 de basıcan yani en son kaçta kaldıysan onda basıcaksın sonrasında encantlı item patlar zaten[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw herkes 2. soruya bilmiyom demiş. Bari ben söleyeyim: Herhangi bir itemi reducelarsan istediği str, dex fln. 30 düşer.
Örnek; Noob zamanlarımda ben Bardishimi +5 yapıp reducelamıştım
+5 Bardish -----> 192 str (Tam hatırlamıyorum. 194 te olabilir.)
+5 Reduce Bardish -->162 str

Ayrıca reducelarsan üstüne elemantal damage ekleyemezsin. Ama bence daha iyi. Çünkü damage ekledeiğin zaman bazen vuruşun failed oluyo ve sadece damage i vuruyo.[signature][hline]USKO'da Ares'de;
İnsanım; (Önce insan olmak lazım!)
warriorum;
mesleğim blade'lik;
5x lvldeyim
WİNNER klanındayım.
national pointim xxxx; (Önemli olan insanlık!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...