RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar hani birşey vardı böyle minu munu falan huzur verici birşeyler çalarken sart diye böyle korkunç bir surat fırlıyordu ekrana insan vfena oluyordu...Onun adresi nedir bir arkadaşa yollayacağımda[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gondercein adma yazık deilmi =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o değilde ondan korkan varmı diye merak ediyorum . yada onun anlamı ne falan ? nedir o bana göre anlamsız olayın sırrı ?[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben tırsmıştım valla,sakin sakin laylaylom giderken şöle bir irkiliyorsun,ama kimse çığlıklar atarak kaçmaz tabii.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ARkadaşlar yok mu adresini bilen.BEkliyorum burada[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya yemin ediyorum bende o da olmadı . hiç birşey anlamadım birde korkucaksın fln dediler odanın ışıklarını kapadım gece 2 falandı . ekrana yaklaştım böyle izliyorum bi surat çıktı hala izledim sonra bittiiini anladım da gerilme flnda olmadı ilginç .. p.s : korku filmlerinde ne kdr sakin gözüksemde acaip tırsarım =)[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tek hatırladıgım almanca bi link ti sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 britney li vardı bi tane.Onun yüzünden 4 tane yakınımı kaybettim :( :( :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Lopeth, 03 Ağustos 2005 23:26 tarihinde demiş ki: britney li vardı bi tane.Onun yüzünden 4 tane yakınımı kaybettim :( :( :( höö?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 britneyli güzeldi, oyundu. dur arayayım biraz :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nasıl yakınını kaybettin[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 buldum! http://www.extremefunnypictures.com/funnypic602.htm[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yok mu adresi bulan arkadaşlar?Çok makbule geçicek valla[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
neha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://www.rabailkal.com/shop/index.htm http://www.liquidgeneration.com/home.asp buyur arkadaşım altaki linkte baya var
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 off korkutucu bişi diildi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 2. lvl ı geçemiorum be =)[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Öne çıkan mesajlar