xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 makineye format attım normal xp pro yu yükledim ancak sp2 yi bir türlü yükleyemiyorm geçersiz ürün anahtarı bilgi için howtotell.com diye bir error mesajı çıkıyor önceden aynı cd den yüklemiştim böyle bir sorun çıkmamıştı yüklerken falan da bi hata bi atlama olmadı kullandığım cd orjinal değil yardımlarınız için şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 normal xp nin üstüne sp2 yi yüklerken cd-key ini fln değiştirmen gerekiyor. gugıl dan aratırsan bulabilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 xp pro key changer diye arat minik bi program hallediyodu sanırım. *!çirkinleşir*[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar