Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bugün derudaydık. rpr için town a gitmiştim. sonra mageden beni tplemesini istedim. tam o anda 1200 buffım yanıp sönmeye başladı. tam kaybolduğu anda mage tp ledi. sonra yukarda buff ın simgesi görünmüyordu. ama hala buffım hpde duruyodu. ondan sonraki 5 saati hep bu buffla geçirdim. Hiç gitmedi. ama bayağı da iyi olmuştu. Sizin de başınıza gelmiştir belki...[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arkadasım Priest sana uzaktan buff atmıstır. Ama ondan sonrakı 5 saat i biLemıorum...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bugdur bug.. :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kedıdır kedıı :D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :D:D[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varador Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla buffu benmi yaptım sana üfürüğüm kuvvetlidir maşallahım var:F[signature][hline]Nick:varador Server:ares Level:55 Class:priest Clan:The Others Np:3232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hayatımda ilk defa böyle bişiy duyuyom ilginç[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Asheroth, 03 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki: Bugün derudaydık. rpr için town a gitmiştim. sonra mageden beni tplemesini istedim. tam o anda 1200 buffım yanıp sönmeye başladı. tam kaybolduğu anda mage tp ledi. sonra yukarda buff ın simgesi görünmüyordu. ama hala buffım hpde duruyodu. ondan sonraki 5 saati hep bu buffla geçirdim. Hiç gitmedi. ama bayağı da iyi olmuştu. Sizin de başınıza gelmiştir belki... ya o acaba 5 saat buffLu doLASTIGIN DOĞRUMU yOKSA 10dakıka mı buff Lu doLastın....[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaw bir kere bna da olmuştu ama 5 saat deil, normal süresi kadar. Yani bnim buff tam bittiğinde bana buff çakmış, benim can hiç düşmedi. ama buff işareti görünmedi. herkesin buffı bittiğinde benimde buffum bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 priest sana uzaktan buff atmıs ıste .. o olay bug değiL.. 10dakıka sonra tekrar eskı canına kavusursun:D[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 walla abartmıyorum. sonra parti dağılınca bol bol uruk hai kestim. nası olsa buffım var die. bi tane bus bi tane bes düşürdüm. yani demek istediğim ewet hiç gitmedi.[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yeni konu açmak istemedim.Biz de derudaydık kurucu party'e Ahole diye birini aldı.Orda oturuyo adam.Çıplak silahı bile yoq.Oynuyoz ben gidiom itemleri açmaya daha düşer düşmez alınıyo.Sinirlendim oturdum :D Baktım (1 tane de buff-heal vardı) 2 side oturuyo.[Ahole ' nin kalktığını hiç görmedim zaten maaşallah deru koyuyo koyuyo adam kalkmıyo bile.] Bzim adamlarda heallanıyo bu arada birinin canı yarıya bile inmedi.O akşam 2 Blessed çıktı derudan , ilk defa da orda rastladım blessed'e.Adam gmydi herhalde , böyle büyük bi bug yakalayacaklarını sanmıyorum bu kdr sık upgrade edilen bi oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 vallaha bendede öle oluyo yaw buffım bitiyo 1-2 saat suruyo lamiros kesiyom işte :D[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar