Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bug mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün derudaydık. rpr için town a gitmiştim. sonra mageden beni tplemesini istedim. tam o anda 1200 buffım yanıp sönmeye başladı. tam kaybolduğu anda mage tp ledi. sonra yukarda buff ın simgesi görünmüyordu. ama hala buffım hpde duruyodu. ondan sonraki 5 saati hep bu buffla geçirdim. Hiç gitmedi. ama bayağı da iyi olmuştu. Sizin de başınıza gelmiştir belki...[signature][hline]Server : Diez
Name : Asheroth
Job : Hunter
LeveL : 45
Clan : Yok
Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Mesaj tarihi:
arkadasım Priest sana uzaktan buff atmıstır.
Ama ondan sonrakı 5 saat i biLemıorum...[signature][hline]Server: Diez
Nick: 911911
Clan: symbolic
Speciality:ELementeL n00b
Job: Mage
Lvl: 62
np:4x
Mesaj tarihi:
kedıdır kedıı
:D:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD::
Server: Ares
Clan: SuddenDeath
LvL:61
np:17xxx

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa böyle bişiy duyuyom ilginç[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Asheroth, 03 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
Bugün derudaydık. rpr için town a gitmiştim. sonra mageden beni tplemesini istedim. tam o anda 1200 buffım yanıp sönmeye başladı. tam kaybolduğu anda mage tp ledi. sonra yukarda buff ın simgesi görünmüyordu. ama hala buffım hpde duruyodu. ondan sonraki 5 saati hep bu buffla geçirdim. Hiç gitmedi. ama bayağı da iyi olmuştu. Sizin de başınıza gelmiştir belki...
ya o acaba 5 saat buffLu doLASTIGIN DOĞRUMU yOKSA 10dakıka mı buff Lu doLastın....[signature][hline]Server: Diez
np:41***
Mesaj tarihi:
yaw bir kere bna da olmuştu ama 5 saat deil, normal süresi kadar. Yani bnim buff tam bittiğinde bana buff çakmış, benim can hiç düşmedi. ama buff işareti görünmedi. herkesin buffı bittiğinde benimde buffum bitti.
Mesaj tarihi:
priest sana uzaktan buff atmıs ıste .. o olay bug değiL.. 10dakıka sonra tekrar eskı canına kavusursun:D[signature][hline]Server: Diez
np:41***
Mesaj tarihi:
walla abartmıyorum. sonra parti dağılınca bol bol uruk hai kestim. nası olsa buffım var die. bi tane bus bi tane bes düşürdüm. yani demek istediğim ewet hiç gitmedi.[signature][hline]Server : Diez
Name : Asheroth
Job : Hunter
LeveL : 45
Clan : Yok
Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmak istemedim.Biz de derudaydık kurucu party'e Ahole diye birini aldı.Orda oturuyo adam.Çıplak silahı bile yoq.Oynuyoz ben gidiom itemleri açmaya daha düşer düşmez alınıyo.Sinirlendim oturdum :D Baktım (1 tane de buff-heal vardı) 2 side oturuyo.[Ahole ' nin kalktığını hiç görmedim zaten maaşallah deru koyuyo koyuyo adam kalkmıyo bile.] Bzim adamlarda heallanıyo bu arada birinin canı yarıya bile inmedi.O akşam 2 Blessed çıktı derudan , ilk defa da orda rastladım blessed'e.Adam gmydi herhalde , böyle büyük bi bug yakalayacaklarını sanmıyorum bu kdr sık upgrade edilen bi oyunda..
  • Yeni Oluştur...