-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 şu anda bu problemi yaşıyorum, yakında üniversite var ama benim not durumum pek iyi diil, izmir içi istiyorum ege veya 9 eylül. kız arkadaşımın ise ortalaması hep 5.0 ve ist. te okumak istiyo, bu çalışkanlıkla da kazanacağından eminim. kimse de bi ilişki için daha kötü bi üni ye gitmeyi göze almaz sanırım. o kadar sene uzak kalıcaz, ustune yeni arkadaslar ve uni ortami eklenicek... kısacası bu ilişkinin yürümesi pek mumkun olmicak... su gune kadar bende bi ilişki için uni degistirip gelecegini etkilemenin yanlış olduğunu düşünüyodum ama artık öle düşünmüyorum; insanlar önce okuyup yıllarca aşkı arıyolar, ben ise onu yanlış zamanda bulup ayrılmak zorunda kalıyorum.sanırım onu bulmuşken kaybetmemek uğruna böle bişey yapılabilir. ağlamaktan gözyaşlarım kurudu, kusmaktan karnıma ağrılar girdi...bu durumda ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum...allah böyle bişeyi düşmanımın başına bile vermesin, gerçekten çok kötü durumdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi. neden biraz daha kasıp sende onun yanına gitmiyosun? illa aynı üniv olması gerekmez. istanbul içi bir yer kazanırsın 330+ puanla...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 kendisi benden 1 yaş küçük, o yüzden ben kasıp ist i kazansam bile onunda ist kazancağından emin olamam. belki ilk sene tercih yapmayıp sonraki sene bidaha girerim diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 khas haklı.arkdaşımın 4 senedir çıktığı hatunu var.kız ito endüstri müh okuo.arkdaşta iki sene kazanmadı.ve deli gibi sevio kızı çocuk.üzülmedğiğ kalmadı..biraz bi puan yaparak istteki bi yere gitti..bunu büyütme brs fazla puan yaparsan sorun olmaz.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya bnm kuzenim işte 3 kız yalova anadolu lisesinde bi kızla çıktı. sonra gitti kuzenim ilk senesinde odtü uluslararaası ilişkileri kazandı kız da psikoloji istiyodu ama yapamadı. 1 sene kuzen ankarada kız yalova da takıldılar. kız azmetti "azimle defeksiyon mermerde deformasyon" ilkesini benimsedi ve şimdi ikiside ankarada... aşk güzel şey...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 03 Ağustos 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben ayrıldım o yüzden bi kızla. uni ye gidince herkes değişir o bile değiştiğine göre herkes değişir...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bencde bişiler yapki sende git ist'e yoksa birbirinizden kopabilirsiniz..sonuçta artık ayrı şehirlerde olcaksınız yeni ortam yeni arkadaşlıklar bilki o ilişki bence yıpranır belki ayrılık olmayabilir ama yinede pek ii olmaz bence.. =([signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 offff zor durum Allah kolaylık vere[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sende gitmeye calıs, unı hayatı ınsanın en gusel yılları, bı bunu bi en gusel olarak gecırmek war bıde zından olcak sekılde her ders her bos vaktınde onu dusunerek telfon basında gecırmek war... kas ne yap yap git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar