Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar ben south park ı cogumuz gıbı cok sevıyorum =) south park ın bolumlerını turkce dublajlı bulamam zatende alt yazılı fln bulabılcegım bı yer varmı?+Simphsons da olur.Bulabılcegım yada elınde olupda bana yardımcı olmak paylasmak ısteyen arkadaslar varsa pm atarlarsa sevınırım..[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
aresden arat. Bol yıldızlı olanları indir ben çekiyodum zamnında ortalama 30 bölüm çektim..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Aresten ingilizcelerini indir.
Sonra www.divxaltyazi.com veya google'dan aratttığın herhangi bir altyazı sitesine girerek bölümlerin altyazılarını indir.
BS Player gibi bir programın varsa altyazıyı bölümle birleştir ve izle :)
Mesaj tarihi:
benim bildiğim divxaltyazi.com öleli 1 sene oluyor yaw,www.divxplanet.net te bulabilirsin sanırsam altyazıları,yalnız tüm bölümler çevrilmemiş olabilir bu yüzden yabancı sitelerden ingilizce altyazıları bulman lazım[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Mesaj tarihi:
South park demisken bende Cartman'in söyledigi sarkilar vardi, sanirim kaybettim simdi. Tekrar nerden bulabilirim?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
bende south park bolumlerinin altyazılarını arıyorum..
ares ve lime wire dakilerin hepsi altyazısız..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

• Yeni Oluştur...