Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya arkadaslar ben south park ı cogumuz gıbı cok sevıyorum =) south park ın bolumlerını turkce dublajlı bulamam zatende alt yazılı fln bulabılcegım bı yer varmı?+Simphsons da olur.Bulabılcegım yada elınde olupda bana yardımcı olmak paylasmak ısteyen arkadaslar varsa pm atarlarsa sevınırım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aresden arat. Bol yıldızlı olanları indir ben çekiyodum zamnında ortalama 30 bölüm çektim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Simphsons un türkiyede DVDleri çıktı onlar alt yazılı. Southpark için bilmiyorum?[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aresten ingilizcelerini indir. Sonra www.divxaltyazi.com veya google'dan aratttığın herhangi bir altyazı sitesine girerek bölümlerin altyazılarını indir. BS Player gibi bir programın varsa altyazıyı bölümle birleştir ve izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim bildiğim divxaltyazi.com öleli 1 sene oluyor yaw,www.divxplanet.net te bulabilirsin sanırsam altyazıları,yalnız tüm bölümler çevrilmemiş olabilir bu yüzden yabancı sitelerden ingilizce altyazıları bulman lazım[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 South park demisken bende Cartman'in söyledigi sarkilar vardi, sanirim kaybettim simdi. Tekrar nerden bulabilirim?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 south park bigger longer uncut version ve diğer soundtrackler emulede mevcut[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ares ten ındırmek sorun deelde altyazıları nası uydurcam onu bılmıyorum varsa elınızde arsıvınız fln paylassanız??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende south park bolumlerinin altyazılarını arıyorum.. ares ve lime wire dakilerin hepsi altyazısız..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 off yaa yeni bolumleri ciksin artik yaa, hayatin anlami kalmadi South Park'siz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 emule'de bütün sezonları zipli halde mevcut olsa gerek.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar