Pinto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bi sorum oLacak sanaL card iLe premium & uLtra premium üye oLabiLiyormuyuz ?¿ $imdidn tşk.ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sanal kart ile alımlarında sorun cıkabilir. Oyüzden sanalkartını Paypal a kayıt ettir. Oradan kullan[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kredi kartı olsun, sanal kart olsun, en güvenli kullanım şekli paypal, adres te burası.. PayPal <<<=== Buraya üye oluyorsun ve kartından belli bir miktar para aktararak kullanıyorsun.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet olabiliyosun. Ben öyle oldum mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pinto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tekkar teşekkürlrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar